Bursaspor'da Titi imzalıyor! İşte oyuncunun maliyeti

Bursaspor Kasımpaşa forması giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Titi ile sözleşme imzalıyor. Oyuncunun yıllık maaşı ve detaylar haberimizde.

FutbolArena Özel - Bursaspor Transfer çalışmaları kapsamında Kasımpaşa forması giyen savunma oyuncusu Titi ile her konuda anlaşma sağladı.


Bursaspor'dan savunmaya Titi transferi


Bursaspor, son olarak Kasımpaşa forması giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Titi ile kadrosunu güçlendirdi. Yeşil Beyazlı yöneticiler Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Titi ile her konuda anlaşma sağladı ve Brezilyalı oyuncuyu Bursaspor kadrosuna kattı.


Bursaspor Titi'ye ne kadar maaş ödeyecek?


Bursaspor yönetimi yarın Brezilyalı savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre yeşil beyazlı kulüp Titi'ye yıllık 1.2 milyon Euro garanti ücret verecek.

Bursadpor'un yeni transferi Titi kimdir, kaç yaşında kariyeri


1988 doğumlu Brezilyalı futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da oynuyor. Stoperde görev yapan deneyimli oyuncu bu sezon Kasımpaşa'da iyi maçlar çıkarttı. 2015-2016 sezonu başında Bahia'dan bedelsiz olarak Kasımpaşa'ya transfer olan 29 yaşındaki stoper bu sezon 37 resmi maçta forma giyerken 7 de gol atma başarısı gösterdi.

Yeşil Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Bursaspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri