Bursaspor'da Robert Prosinecki defteri kapandı

Bursaspor uzun süredir ilgilendiği Hırvat teknik adam Robert Prosinecki defterini kapattı.

FutbolArena - Bursaspor'un bir süredir görüşme halinde olduğu Teknik Direktör Robert Prosinecki için Azerbaycan Federasyonu'ndan onay çıkmadığı öğrenildi.

AZERBAYCAN İZİN VERMEDİ

Yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktör arayışlarını sürdürürken, geçen sezon ortasında da gündeme gelen Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'ye yeniden teklif göndermişti. Azerbaycan Milli Takımı'nı çalıştıran deneyimli teknik adam, yıl sonunda sona erecek olan sözleşmesini sonlandırmak için bugün federasyon yetkilileri ile bir araya geldi. Uzun süren görüşmelerin ardından Azerbaycan Federasyonu'nun Prosinecki'nin Aralık ayında sona erecek olan kontratını feshetmeyi kabul etmediği bildirildi. Prosinecki defterini kapatan yeşil-beyazlı idarecilerin listedeki diğer isimlere yöneldiği öğrenildi.

AZERBAYCAN'DAN AÇIKLAMA "BİZ BURSASPOR'U TANIMIYORUZ"

Azerbaycan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Elkhan Mammadov bu konu hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yapmış ve "Prosinecki'nin sözleşmesi devam ediyor. Türk basını görüşmelerin olduğunu yazsa da, sonunda bunun yalan bir bilgi olduğu ortaya çıktı. Bursaspor yönetimi asla Federasyonla Prosinecki hakkında görüşmedi. Biz onları tanımıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Bursaspor ile ilgili tüm gelişmeleri Bursaspor Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri