Bursaspor'da Del Valle ve Deniz Yılmaz neden kadro dışı?

Bursaspor'da Yonathan del Valle ve Deniz Yılmaz'ın neden kadro dışı kaldığı netlik kazandı. Süha Gürsoy, takımdaki son gelişmeleri FutbolArena'ya paylaştı.

FutbolArena - Bursaspor, Çaykur Rizespor maçında kalesinde 6 gol gördü ve son 3 maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Tarihinin en kötü süreçlerinden birini yaşayan Timsahlar'da son gelişmeleri Süha Gürsoy, FutbolArena'ya anlattı.

Bursaspor'da Del Valle ve Deniz Yılmaz neden kadro dışı kaldı?


Bursaspor'un yeni çalıştırıcısı Adnan Örnek'in Yonathan del Valle ve Deniz Yılmaz'ı kadro dışı bıraktığını belirten Süha Gürsoy nedenleri sıraladı.

Süha Gürsoy, "Bursaspor'da gerçekten kritik bir süreç var. Son 3 maçta 16 gol yiyen ve tarihe geçen bir Bursaspor söz konusu. Bursaspor'un yeni çalıştırıcısı Adnan Örnek alınan kararla Deniz Yılmaz ve Del Valle'yi kadro dışı bıraktı. Deniz Yılmaz alacağını tahsil edemediği için yönetimi FIFA'ya şikayet etme tehdidi nedeniyle kadro dışı kaldı. Del Valle'ninki daha farklı. Bursaspor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmada oyuna girmek istememesinden dolayı kadro dışı bırakıldı" ifadelerini kullandı.

Bursasporlu oyuncular psikolojik destek alacak


Yönetim kanadından henüz bir istifa olmadığını belirten Gürsoy, "Yönetim toplantı yaptı. Henüz bir istifa kararı çıkmadı. Bu konu sezon sonuna bırakıldı. Bursaspor bu hafta Beşiktaş ile oynayacak. Beşiktaş taraftarı yıllar sonra Bursa'ya gelecek. Maç öncesi Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, oyuncularla birebir görüşme yapacak. Ayrıca bir psikoloğun da Bursasporlu futbolcularla görüşeceği söyleniyor" şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri