Bursaspor'da Batalla takımdan ayrılacak mı?

Bursaspor'da takım kaptanı Pablo Martin Batalla'nın ayrılacağını açıkladığı iddiaları gündeme oturdu.

FutbolArena - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzerken, Pablo Martin Batalla'nın da sezon sonunda ayrılacağını açıkladığı iddiası gündeme oturdu. FutbolArena konuyla ilgili yaptığı araştırmada Batalla'dan yeşil beyalzı kulübe bu yönde bir talep gitmediği bilgisine ulaştı.

Batalla, Bursaspor'dan ayrıldı mı?


Bursa.com'da yer alan habere göre Batalla'nın, "Yaşım ilerledikçe performansım da düşüyor. Burada yıllardır öyle önemli kişilerin tepkiler üzerine vedalarına tanık oldum ki, kötü günlerimde artık buralarda olmak istemiyorum." dediği öne sürüldü.

FutbolArena konuyla ilgili yaptığı araştırmada Batalla'nın bugüne kadar hiçbir basın organına röportaj vermediği bilgisine ulaştı. Ayrıca yeşil beyazlı yönetime de ayrılıkla ilgili bir talep iletilmediği ortaya çıktı.

Batalla'nın Bursaspor'da attığı goller, asistler


Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Batalla, ülkesine dönerek futbol kariyerini arkadaşlarıyla birlikte amatör bir takımda oynayarak noktalamak istediğini açıklamıştı. Son sezonunu geçirdiği Bursaspor'da, şimdiye kadar toplam 241 resmi maça çıkan yıldız isim, bu maçlarda 67 gol, 77 asistlik performans sergiledi.

Yeşil Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Bursaspor Haberleri sayfasından ulaşabilrsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri