Bursaspor yönetimine: "Ücret almadan Süper Lig'e çıkaramazsam senet yapalım!"

Bursasporlu eski futbolcu Murat Sözkesen, takımın üst üste yaşadığı puan kayıplarından dolayı yönetime çağrıda bulundu. 

FutbolArena - Bursasporlu eski futbolcu Murat Sözkesen, sosyal medya hesabından yönetime çağrıda bulundu. Son haftalarda üst üste yaşanan puan kayıplarından dolayı yönetime seslenen Murat Sözkesen ilginç de bir teklifte bulundu.

Takımı sezonun sonuna kadar ücretsiz çalıştırıp, Süper Lig'e çıkarması halinde senet imzalayacağını söyleyen Murat Sözkesen, ayrıca şu anda teknik direktör olan İbrahim Üzülmez'in aldığı parayı da geri ödeyeceğini belirtti.

İŞTE MURAT SÖZKESEN'İN AÇIKLAMALARI

Bursaspor'da Burak neden oynamıyor? Sakat mı? Onu bilmiyorum. Malum biraz uzaklardayım. O kadroda da tek özellikli, her an skoru değiştirecek oyuncu. Her şeye doymuş. Profesyonellikten uzak futbolcularla lige çıkamazsın İbrahim hoca. Ancak sen düz bir futbolcuydun. Takımı da kendin gibi oynatıyorsun. Yapma hocam! Maçları izliyorum. Ne Serdar, ne Tayfun! Burak'ın yaptığının yarısını yapamazlar. Başkanım, sen zeki adamsın. Bence ağırlığını koymalısın. Zaman daralıyor. Belki kıazacaksınız, beni eleştireceksiniz ama İbrahim Hoca benim yarım kadar Bursaspor'u sevemez. Başkanım, açıkça söylüyorum. Ben çalıştırsam ücret bile almadan bu takımı Süper Lig'e çıkartamazsam senet imzalarım. İbrahim Hoca'nın aldığı parayı sana geri veririm. Yapmayın! Bu sene çıkmalısınız Süper Lig'e. Sıkıntıyı sen ve yönetim, taraftarlar çekiyor. İbrahim hocanın ne kadar umurunda? Bursa olmazsa başka takım olur onun için. O profesyonel. Bizim gibi düşünemez.

"ÜCRET ALMAM! SÜPER LİG'E ÇIKARAMAZSAM TAKIMI SENET İMZALARIM"

İbrahim hoca benim kadar Bursa'yı sevemez. Bursa olmaz başka yer olur onun için. Profesyonel. Takımı ben çalıştırsam, ücret bile almadan, eğer Süper Lig'e çıkartamazsam senet imzalarım. İbrahim hocanın aldığı parayı sana geri veririm.

Bursaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri