Bursaspor, William Troost Ekong'u transfer etti

Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken William Troost Ekong her konuda anlaşma sağlandı.

FutbolArena Özel - Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Gent'te oynayan William Troost Ekong ile her konuda anlaşma sağlandı.

Bursaspor'da gelecek sezon iddialı bir kadro kurma girişim devam ediyor. Takımın başına Paul Le Guen'i getiren Yeşil-Beyazlı takım transferde hareketli günler geçiriyor. Listedeki birçok oyuncuyla temasını sıklaştıran Bursaspor stoper arayışlarını sonlandırdı.

Bursaspor'da William Troost Ekong transferi


Transferin hızlı takımlarından biri olan Bursaspor, Nijeryalı stoper William Troost Ekong'u kadrosuna kattı.23 yaşındaki Nijeryalı stoper William Troost Ekong, önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelip imza atacak.

William Troost Ekong kimdir? William Troost Ekong'un oynadığı takımlar


1993 doğumlu William Troost Ekong, Gent'te geçen sezon 8 maçta forma giydi. 12 kez Nijeryal Milli Takımı forması giyen William Troost Ekong daha önce Tottenham'ın altyapısından yetiştikten sonra Dordrecht, Groningen ve K Haugesund takımlarında oynamıştı.

Deniz Yılmaz affedildi mi?


Öte yandan Süper Lig'in 30. haftasında Del Valle ile birlikte kadro dışı kalan Deniz Yılmaz yönetim ve teknik heyet tarafından affedildi. Deniz Yılmaz, Bursaspor'da takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri