Bursaspor taraftarından Beşiktaş maçına özel ilgi

Bursaspor taraftarları, Beşiktaş maçına ilgi gösterdi ve stadı doldurdu.

FutbolArena - Bursaspor taraftarları Süper Lig'in 20. haftasında sahalarında ağırladıkları Beşiktaş maçına ilgi gösterdi.


Bursaspor - Beşiktaş maçı seyirci sayısı


Bursaspor - Beşiktaş maçını Bein Sports'un haberine göre tribünde 27 taraftarın izlediği yazıldı. Bu sayıya göre, Bursaspor tribünleri bu sezonki en kalabalık üçüncü maçında...

Bursaspor daha önce 9. haftada ağırladıkları Galatasaray karşısında 32 bin 677 taraftar, 15. haftadaki Fenerbahçe maçında ise 33 bin 108 taraftar ile Timsah Arena'da takımlarını desteklemişlerdi.

TAMAMEN DOLMUYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu (Timsah Arena) 45 bin kişi kapasiteye sahip olmasına rağmen açıldığından beri geçen 2 yılda stat hiç tamamen dolmadı.

Bursaspor'un Beşiktaş maçı koreografisi


Spor Toto Süper Lig'deki Bursaspor - Beşiktaş maçında takımlar seremoniye çıktığında yeşil-beyazlı taraftarlar iki tribünde de koreografi gerçekleştirdi. Maraton tribünleri boyunca yeşil-beyaz bir arka fon üzerine Türk bayrağı oluşturuldu. Güney kale arkası tribünlerinde ise kartonlarla ‘Bursa' yazısı oluşturulurken, tribünün hemen altında ise ‘Destanlar yazılmış memleketime' pankartı yer aldı. Bursaspor taraftarı, Zeytin Dalı Harekatı'nda bulunan Mehmetçik'e destek verdi.


Bursaspor - Beşiktaş maçı olayları


Beşiktaş maçında Bursaspor taraftarları maçın 7. dakikasında korner atmak için köşe gönderine giden Quaresma'ya yabancı madde atmaya başladı. Bu esnada kısa bir süre Portekizli futbolcu korner atışını kullanamadı. Maçın hakemi Halil Umut Meler oyunu durduktan sonra Bursasporlu futbolcular tribünlere giderek taraftarlardan daha sakin olmalarını istedi. Kısa bir sonra bekleyişin ardından Quaresma, Bursasporlu futbolculara teşekkür etti ve sonrasında korner atışını kullandı.

Yeşil Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Bursaspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri