Bursaspor - Kasımpaşa beIN Sports canlı şifresiz izle

Bursaspor - Kasımpaşa  ile karşı karşıya geliyor! Süper Lig'de Bursaspor - Kasımpaşa  maçı şifresiz olarak canlı nasıl izlenir sorusunun cevabı haberimizde.  

Bursaspor - Kasımpaşa beIN Sports şifresiz izle! Süper Lig'de Bursaspor - Kasımpaşaile sahasında karşı karşıya gelecek. Bursaspor - Kasımpaşamaçını izlemek isteyen futbolseverler için tüm detayları bir araya getirdik. Bursaspor - Kasımpaşa seçeneği var mı?Bursaspor - Kasımpaşa maçını şifresiz izlemenin yolları var mı? Tüm soruların yanıtları haberimizde.

Bursaspor - Kasımpaşa Süper Lig puan durumu (8 Nisan 2018)


Bursaspor geride kalan 27 haftada 9 galibiyet 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı 33 puanla haftaya 12. sırada girdi. Konuk ekip Kasımpaşa ise 9 galibiyet 7 beraberlik ve 11 yenilgiyle 34 puanla 10. sırada yer alıyor.

BURSASPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR

İki takım şu ana dek Süper Lig'de 17 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 10'unda yeşil beyazlılar sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 mücadele berabere bitti geride kalan 4 maçı ise İstanbul temsilcisi kazandı. Bursaspor, Kasımpaşa'ya karşı ligde karşılaştığı ilk 6 maçın tamamından galibiyetle ayrılırken, sezonun ilk yarısında oynanan İstanbul'da oynanan mücadelenin son dakikalarına 2-0 geride giren yeşil-beyazlılar, 89 ve 90'ıncı dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 1 puan ile ayrılmıştı.

BURSA'DA GEÇİT YOK

Bu sezon iç saha maçlarındaki başarılı görüntüsüyle dikkat çeken Bursaspor, evindeki son 2 lig maçından da 1-0'lık skorlar ile galip ayrıldı. Şu ana kadar Kasımpaşa'yı 11 resmi maçta sahasında ağırlayan Bursaspor, bu maçların 9'unda kazanan taraf olurken, yalnızca birer beraberlik ve mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, aynı zamanda Kasımpaşa'yı evindeki son 3 maçta da mağlup etmeyi başardı. Bu maçlarda ise Bursaspor, Kasımpaşa ağlarına 10 gol bıraktı.




Bursaspor - Kasımpaşa maçı sakat, cezalı futbolcular


Bursaspor'da John Bostock, Emmanuel Badu, Batalla ve Sercan Yıldırım çeşitli sebeplerle forma giyemeyecek. Kasımpaşa'da ise bu mücadele öncesindeki tek eksik Bengali Koita. Kemal Özdeş'in öğrencileri bu mücadele dışında tam kadro sahaya çıkacak.

Bursaspor'un ilk 11'i : Harun, Aziz Behich, Titi, Ekong, Barış, Agu, Shehu, Delarge, Kembo, Sow, Stancu

Kasımpaşa'nın ilk 11'i: Ramazan, Popov, Veysel, Omeruo, Veigneau, Sadiku, Pavelka, Trezeguet, Ahmed, Koita, Diagne


Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Bursaspor - Kasımpaşa saat kaçta, hangi kanalda?


Bursaspor - Kasımpaşa, Süper Lig'in 28. hafta maçında 8 Nisan Pazar günü saat 16:00 oynanacak karşı karşıya gelecek. Bursa'da oynanacak mücadelede Mete Kalkavan yönetecek. Bu maç Bein Sports 1 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak. Bein Sports izle seçeneğini arayan futbolseverler için tüm bilgileri haberimizde derledik.


beIN Sports şifresiz canlı izlenir mi?


Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk'ün spor kanalları olan beIN Sports'tan yayınlanan karşılaşmaları şifresiz izleyebilme konusunda futbolseverler birçok arama yapmakta. beIN Sports'u izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak ve ardından beIN Sports kanallarının dahil olduğu bir spor paketi satın alınmak gerekiyor. beIN Sports kanalını canlı ve şifresiz izleyebilmek bu nedenle mümkün değil.

Bursaspor - Kasımpaşa maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play'den de izleyebilmeniz mümkün.


Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri