Bursa Haberi: Paul Le Guen gönderilecek mi?

Bursaspor haberleri Paul Le Guen'in görevine devam edip etmeyeceği yönündeki haberlerle dolu.

FutbolArena - Bursaspor, sezon başında anlaştığı Fransız teknik adam Paul Le Guen konusunda karar aşamasında. Süper Lig'de 13. sıraya kadar gerileyen Bursaspor'da Paul Le Guen ayrılacak mı? Bursaspor yönetiminin kararı ne oldu? Detaylar haberimizde...


Bursaspor'da Paul Le Guen toplantısı! Ayrılacak mı? (9 Nisan 2018)


Bursaspor'da Kasımpaşa yenilgisi sonrası yönetim statta olağanüstü toplandı. Toplantıya Bursa Valisi İzzettin Küçük de katıldı. Toplantıda Paul Le Guen ile devam kararı çıktı.

Geçen sezon Hamza Hamzaoğlu ile 7. sıradayken yollarını ayıran Bursaspor kümede kalmayı son hafta başarabilmişti. Aynı durumu yaşamak istemeyen Bursaspor yönetimi, benzer bir karar sonrasında takımında daha da kötü gidebileceğinden endişe ediyor.

Paul Le Guen istifa edecek mi?


Öte yandan Kasımpaşa maçı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Paul Le Guen, "Pes edecek son adam benim. Çok çalışıyorum, oyuncularım da ellerinden geleni yapıyor. Bana git denilirse giderim ama son ana kadar mücadele edeceğim." ifadelerini kullandı.



SOW NEDEN İLK 11'DE BAŞLADI?

Hafta içi "Sow ilk 11'e girecek düzeyde değil" demesine rağmen yıldız futbolcuyu 11'de oynatan Paul Le Guen, bu konuda kendisine yöneltilen soruyu şöyle yanıtladı:

“Sow geldiği günden beri çok fazla efor sarfetti. Hafta arası da iyi çalıştı. İlk 11 olarak seçtim çünkü ceza sahası etkinliğini arttırmak gerekiyordu."

Son dakika Bursaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri