Bursaspor Transfer Haberleri: Tom de Sutter kaç paraya satıldı?

Bursaspor'a büyük umutlarla transfer edilen Tom de Sutter ilginç bir bonservis bedeli karşılığında Lokeren'e transfer oldu.

FutbolArena Detay - 2014-2015 sezonunda Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı eleyen Club Brugge'un santrforu olan Tom de Sutter, bu elemede oynadığı maçlarla Türk futbolseverinin dikkatini çekmişti.


Bursaspor Tom de Sutter'i 1.8 Milyon Euro'ya almıştı


Geçtiğimiz sezon sonunda 29 yaşında 1.8 Milyon Euro karşılığında transfer edilen Tom de Sutter'e Bursaspor yıllık 1 milyon Euro da maaş vermişti.

Buna karşın sezonun ilk devresinde Tomas Necid'in arkasında yedek oturan De Sutter, sezonun 2. yarısında da Deniz Yılmaz'ın arkasında kalmıştı. Gerek Ertuğrul Sağlam döneminde, gerekse de Hamza Hamzaoğlu döneminde yeterli süre alamayan futbolcu oynadığı dakikalarda da fazla kiloları ve isteksiz haliyle dikkatleri çekmişti.


Tom de Sutter, Lokeren'e kaç paraya satıldı?


Sadece 10 ay önce 1.8 Milyon Euro'ya transfer edilen De Sutter, bir başka Belçika takımı olan Lokeren'e sadece 200 Bin Euro'ya satıldı. Öte yandan Bursaspor sözleşmeye, oyuncunun başka bir transfer yapması durumunda da 300 Bin Euro alma maddesi koydurdu. Buna karşın zaten 30 yaşında olan Tom de Sutter'in 2019 yılına kadar Lokeren'de sözleşmesi bulunuyor ve bu yaşından son 300 bin Euro'dan yüksek bir ücretle transfer yapma ihtimali de oldukça düşük görünüyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri