Bursaspor Transfer Haberleri: Serdar Aziz transferinde Bilal Kısa, Sercan ve Furkan Bursaspor'a gidecek mi?

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Serdar Aziz'in transferine dair tüm ayrıntıları FutbolArena'ya anlattı.

FutbolArena Özel - Bursaspor Başkanı Ali Ay, Serdar Aziz transferiyle ilgili bütün merak edilenleri FutbolArena'ya açıkladı. Galatasaray'ın Serdar Aziz transferinde KAP'a yaptığı bildirimde takasta kullanılacak Sercan, Furkan ve Bilal'in isminin geçmemesi "acaba mı?" sorularına neden olurken, Bursaspor kulübü Ali Ay konuyla ilgili ayrıntıları FutbolArena'ya anlattı.


Bilal Kısa, Bursaspor'a gidecek mi?


Bilal Kısa'nın menajerinin, Bursaspor'a transfer iddialarını yalanlaması üzerine Ali Ay, "Bilal Kısa'nın bize imza atmasında sorun olmaz" dedi.


Ali Ay: "Hamza Hamzaoğlu, Bilal Kısa ile görüştü"


Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bilal Kısa'nın transferden rahatsız olduğu iddiaları konusundaysa "Hamza Hamzaoğlu, Bilal Kısa ile görüştü. Oyuncunun bizimle bir sorunu yok. Galatasaray ile ilgili bir sıkıntısı var. Bilal'nin bize gelişinde sorun olacağını sanmıyorum. Büyük bir camiaya geliyor. Eğer bir sorun olursa başka bir oyuncu alırız" diye konuştu.

Serdar Aziz transferinin şartlarını Ali Ay açıkladı


Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray ile anlaşmalarını açıkladı. "Galatasaray bize 4,5 Milyon Euro artı; Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım'ı bonservisiyle birlikte verdi" dedi. Başkan ayrıca "Bilal dışında, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal'daysa kulübe transferi konusunda bir sorun yok" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Son Dakika Haberleri