Bursaspor 0 - 0 Skenderbeu maçı özeti izle

Bursaspor hazırlık maçında karşılaştığı Skenderbeu ile 0-0 berabere kaldı.

FutbolArena - Liglere verilen arada Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, Arnavut ekibi Skenderbeu ile bir hazırlık maçı yaptı. Yeşil beyazlılar çok sayıda gol fırsatından yararlanamadığı maçta rakibiyle 0-0 berabere kaldı.


Bursaspor - Skenderbeu maçı kaç kaç bitti?


Devre arası henüz transfer yapamayan Bursaspor'da genç oyuncuların forma şansı bulduğu müsabakada yeşil beyazlılar çok sayıda gol fırsatından yararlanamadı.

Özellikle Sercan Yıldırım'ın sayısız gol fırsatından yararlanamadığı müsabaka 0-0 sona erdi.


Bursaspor devre arasında transfer yapacak mı?


Bursaspor devre arasında şimdiye kadar herhangi bir transfer yapamazken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sağ bek, stoper, kanat ve forvet oynayabilen bir oyuncu ve bir de orta saha oyuncusu transfer edeceklerini söylemişlerdi.


Bursaspor'un Skenderbeu ilk 11'i


Kadrosuna çok sayıda sakat oyuncusu bulunan Hamza Hamzaoğlu bu maça şu ilk 11'le çıktı...

Harun Tekin, Erdem Özgenç, Ertuğrul Ersoy, Faty, Aziz Behich, Merter Yüce, Furkan Soyalp, Deniz Yılmaz, Sercan Yıldırım, Joshua John, Kubilay Kanatsızkuş

İkinci yarının başında ise Harun yerine Mert Günok, Erdem yerine Mert Örnek, Ertuğrul Ersoy yerine Gökhan Berkay Yıldız, Deniz Yılmaz yerine de Sinan Bakış ve Kubilay yerine de Necid oyuna girdi. Ayrıca 71. dakikada John yerine Berat Jonathan Ustabaşı da oyuna dahil oldu.

Genç oyunculardan Mert Örnek, Furkan Soyalp ve Berat Jonathan Ustabaşı performanslarıyla göz doldurdular.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri