Bursa, Konya, Eskişehir iftar saatleri? (İl il iftar saatleri)

Bursa, Konya, Eskişehir iftar saatlerini öğrenmek isteyen vatandaşlar internet ortamında Bursa, Konya, Eskişehir iftar saatlerini araştırıyor.

Bursa, Konya, Eskişehir iftar saatleri Ramazan ayının ilk gününde vatandaşın en çok araştırma yaptığı konuların başında geliyor. Diyanet İşleri Bakanlığı'nın yayımladığı iftar takvimi bilgileri internet ortamında sorgulanmaya başlandı. Bursa, Konya, Eskişehir'de yaşayan vatandaşlar akşam iftarın saat kaçta açılacağını araştırmaya başladı. Bursa iftar saatleri, Konya iftar saatleri, Eskişehir iftar saatleri haberimizde.


Bursa iftar saati, Konya iftar saati, Eskişehir iftar saati


11 Ayın Sultanı Ramazan geldi çattı. Milyonlarca vatandaş oruç ibadetini yerine getiriyor. Akıllardaki en büyük soru ise iftar saatleri hakkında yapılan araştırmalar geliyor. Vatandaşlar il il iftar saatlerini araştırmak için internet arama motorlarını kullanıyor.

BURSA

20:10

ESKİŞEHİR

19:57

KONYA

19:45

DİYANET İŞLERİ BAŞKANINDAN RAMAZAN MESAJI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Mübarek Ramazan ayı infak, yardımlaşma ve paylaşmaya dayalı mutedil bir hayatı merkeze almak, derinlikli ve kapsamlı bir muhasebe ile hatalardan kurtulmak için eşsiz bir fırsattır. Bu vesileyle rahmet, mağfiret ve kurtuluş iklimi Ramazan ayının bütün müminler ve insanlık için gerçek anlamda iyiliğe ulaşma adına daha güzel bir hayatın ve dünyanın inşasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyorum" mesajını yayınladı.

Sözlerinin devamında, "Bu vesileyle rahmet, mağfiret ve kurtuluş iklimi Ramazan ayının bütün müminler ve insanlık için gerçek anlamda iyiliğe ulaşma adına daha güzel bir hayatın ve dünyanın inşasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

RAMAZAN AYI HADİSLERİ VE AYETLERİ

Yarım hurma ile de olsa ateşten korunun. Bunu da bulamazsanız, gönül alıcı güzel sözler söyleyin. (Buhari, Rikak, 49)

Mallarını Allah yolunda harcayanların durumu, yedi başak bitiren ve her başakta yüz tane bulunan bir tohum gibidir. Allah dilediğine kat kat verir. Allah lütfu geniş olandır, hakkıyla bilendir. (Bakara Suresi 2/261)

Cennet kapılarının açılıp cehennem kapılarının kapandığı (Buhârî, Savm, 5.), hak ile batılı birbirinden apaçık ayırmanın bir delili olarak Kur'an-ı Kerim'in indirildiği (Bakara, 2 /185.) bu mübarek ayı oruçla geçirenlerin bütün günahlarının bağışlanacağı müjdelenmiştir. (Buhârî, Savm, 5.)

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER