Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı 1 gol, Zeki Çelik 1 asist (İZLE)

Lille 4-0 Lens. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in forma giydiği ve yıldızlaştığı müsabakada ev sahibi Lille farklı kazandı. Lille - Lens maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Fransa Lig 1'de Lille, sahasında Lens'i 4-0 mağlup etti. Lille'de forma giyen milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in yıldızlaştığı maçta ev sahibi ekip sahadan farklı galip ayrıldı.


Lille 4-0 Lens maç özeti ve golleri


Burak Yılmaz, 11. dakikada Lille'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Milli futbolcu böylelikle ligde üst üste son 3 maçta gol atttı. Lille'in 47. dakikada Bamba'nın attığı golde asisti yapan isim Zeki Çelik oldu.

YUSUF YAZICI İKİNCİ YARIDA OYUNDA

Lille'de 76. dakikada oyuna giren Yusuf Yazıcı, 79. dakikada farkı 4'e çıkaran golü kaydetti. Oyuna girer girmez ilk pozisyonunda yakaladığı şansı golle sonuçlandıran Yusuf Yazıcı, böylelikle bu sezon ilk golünü attı.



Lille bu sonuçla ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puana ulaştı ve liderlik koltuğunda oturuyor. PSG ve Rennes, 15 puanla Lille'in arkasından sırasıyla 2 ile 3. sırayı paylaşıyorlar.

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER