Bundesliga'da Kaan Ayhan ve Kenan Karaman fırtınası

Fortuna Düsseldorf'un, Werder Bremen deplasmanında 3-1 kazandığı maçta Kaan Ayhan ve Kenan Karaman golleriyle müsabakaya damga vurdular. 

FutbolArena Dış Haberler - Almanya Bundesliga 1. hafta karşılaşmasında Werder Bremen ile Fortuna Düsseldorf karşı karşıya geldi. Werder Bremen'de yeni transfer Ömer Toprak , Fortuna Düsseldorf'ta ise Kaan Ayhan ile Kenan Karaman'ın 11'de başladığı maçı konuk ekip Fortuna Düsseldorf kazandı.


Werder Bremen 1-3 Fortuna Düsseldorf maç özeti ve golleri


Fortuna Düsseldorf, 36. dakikada Hennings'in golüyle 1-0 öne geçerken, golün asisti Kenan Karaman'dan geldi. 47. dakikada Werder Bremen Eggestein ile skoru 1-1'e getirdi. 52. dakikada ilk golün asistini yapan Kenan Karaman bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi. 64. dakikada ise Kan Ayhan skoru 3-1 yapan isim oldu.

Fortuna Düsseldorf, Werder Bremen deplasmanında 3-1 kazanarak lige galibiyetle başladı. Werder Bremen'de 11'de maça başlayan Ömer Toprak 82. dakikada yerini Sargent'e bıraktı. Fortuna Düsseldorf'ta ise Kenan Karaman 68 dakikada sahada kalırken 1 gol attı ve 1 asist yaptı. Kaan Ayhan ise 90 dakika görev yaptı.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER