İbrahim Kızıl'dan çok çarpıcı FETÖ açıklaması

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl,15 Temmuz darbe girişimiyle alakalı çok çarpıcı ifadeler kullandı.

FutbolArena - 15 Temmuz'da FETÖ tarafından haince organize edilen darbe girişimiyle ilgili Gaziantepspor cephesinden çarpıcı ifadeler geldi.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıli yaptığı açıklamada birlik beraberlik mesajları verirken terör örgütü FETÖ'nün Gaziantepspor'u ele geçirmek istediğini açıkladı.

İŞTE İBRAHİM KIZIL'IN FETÖ'YE YÖNELİK AÇIKLAMALARI

15 Temmuz Darbe Girişiminin çok öncesi bu hain ve kahpe FETÖ/PYD yapılanmasının GAZİANTEPSPORKulubünü ele geçirmeye2 kez teşebbüs ettiğikamuoyunun bilgisi dahilindedir.

02 Nisan 2012 tarihinde şahsımı ve yöneticilerimizin tamamına yakınını sözde dev bir operasyonla gözaltına alan/tutuklayanbu derin ve düşman yapı yıllarcabizleri Ağır Ceza mahkemelerinde yargılayarakhukuk ve kamuoyu nezdinde itibarsızlaştırarak GAZİANTEPSPOR ‘u ele geçirmeye çalışmış;bunda başarılı olamayıncabu kez 17-25 Aralık 2013 darbe girişimi öncesi harekete geçerek12 Ocak 2014 tarihli kongremizde ,paralel yapınındestekçisi ve üyesi olduğu konusunda güçlü emareler bulunan ve halihazırdagözaltında ve/veya tutuklu olan şahısların Başkan ve yönetici olduğu bir Yönetim oluşturarak GAZİANTEPSPOR Kulubünü bir kez daha ele geçirmeye çalışmışlardır. Her ikigirişimin faillerinin tesbiti ve cezalandırılması için gerekli başvuruların yapıldığını/yapılacağınıkamuoyunun bilgisine sunarız.

FETÖ/PYDterör örgütününGaziantepspor Kulubünüelegeçirmegirişimini hayatımı, namusumu ,saygınlığımı , ailemi , sağlığımı , itibarımıen nihayet canımı yitirme pahasına da olsaengellemişGAZİANTEPSPOR KULUBUNÜ bu vatan hainlerineteslim etmemişbir vatan evladıolarak bu güniftiharla Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİPERDOĞAN ın himayesinde düzenlenenDEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ için Sayın Cumhurbaşkanımızın davetiyle Yenikapı'da hazır bulunacağım.

Siz sayın GAZİANTEPSPORtaraftarından veTürkiye nin neresinde olursa olsun tüm GAZİANTEPLİ hemşehrilerimden ricambulundukları şehirde TEK MİLLET TEK YÜREK olmak için meydanlara çıkmaları,Türkiye Cumhuriyetininbüyüklüğünü ve milletimizin gücünütüm dünyaya haykırmalarıdır.

ALLAH DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN


İbrahim KIZIL

GAZİANTEPSPOR KULUBÜ BAŞKANI

Futbolarena anasayfasından devam...

Gaziantepspor Son Dakika Haberleri