İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan FETÖ davası

İbrahim Hacıosmanoğlu FETÖ davasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

FutbolArena Röportaj - Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve PFDK eski Başkanı Hüseyin Karaahmetoğlu da aralarında olmak üzere toplam 20 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. İçinde FETÖ iddiası da barınan bu suç duyurusuyla ilgili detayları Trabzon Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Altuğ Atalay'a sorduk... Atalay konuyla ilgili ayrıntıları FutbolArena'ya açıkladı.


İbrahim Hacıosmanoğlu'nun suç duyurusunda Cüneyt Çakır'ın yönettiği Galatasaray maçı da var!


"Evet Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu böyle bir başvuruda bulundu." diyen Atalay, "Hacıosmanoğlu'nun daha önceki konuşmalarında da satır aralarında bu gibi mesajlar verdiğini biliyoruz. Özellikle Fuat Avni adıyla açılmış olan hesabın, zaman zaman kendisine yönelik sosyal medya aracılığıyla tacizlerde bulunduğu açıklamaları da vardı. Bugün Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına sunulan bir dilekçe ile Trabzonspor - Galatasaray maçını yöneten Cüneyt Çakır ve Konyaspor maçını yöneten hakemle ilgili yaptığı bir takım girişimler sonrasında ve Kuddusi Müftüoğlu ile görüşmesi sırasında özellikle FETÖ lideriyle iglili yaptığı bir takım konuşmalara karşılık aldığı tavır ve PFDK eski başkanına yönelik yaklaşımları Federasyon tarafından nasıl karşılanacak bilmiyorum ama sonuçta böyle bir dilekçe ile birlikte başvurduğunu söyleyebiliriz."


İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla biliniyordu


"İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'a yakınlığıyla biliniyordu." diyen Atalay, "Sanıyorum Hacıosmanoğlu böyle bir bağ kurdu. Bu yakınlıktan dolayı Trabzonspor kulübünden kendisinin uzaklaştırılmak istendiğini düşünüyor gibi. Hatta Zekeriya Öz'ün Dubai tatili belgelerini de Hacıosmanoğlu bu dava içerisinde gösteriyor. Yani bütün bunlar sonuçta savcılığa gelmiş bir dosya olarak değerlendirilecek." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri