Boyner Çılgın Kelebek indirimi 2018 ne zaman? Boyner Çılgın Kelebek indirimi kaç gün sürecek? (Boyner Çılgın Kelebek İndirimi nedir, taksit var mı?)

Boyner Çılgın Kelebek indirimi resmen başladı. Boyner Çılgın Kelebek indirimi hakkında Boyner tarafından yapılan açıklamanın ardından milyonlarca vatandaş Boyner Çılgın Kelebek indirimi nedir? sorusuna yanıt aramaya başladı. Boyner Çılgın Kelebek indirimi nedir? sorusuna haberimizden yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca Boyner Çılgın Kelebek indirimi ne zaman başlayacak ve Boyner Çılgın Kelebek indirimi ne kadar sürecek diye merak edenler için de tüm gelişmeler haberimizde. 

Boyner Çılgın Kelebek indirimi son dakika gelişmesi! Boyner tarafından yılda iki kez düzenlenen Çılgın Kelebek İndirimi resmen açıklandı. Milyonlarca vatandaşın yılda iki kez bu büyük fırsattan yararlandığı Çılgın Kelebek İndirimi ile ilgili Boyner bir duyuru yaptı. Bu duyurunun ardından insanlar Boyner Çılgın Kelebek İndirimi ne zaman ve Boyner Çılgın Kelebek İndirimi ne kadar sürecek? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Boyner Çılgın Kelebek İndirimi ne zaman başlayacak? Boyner Çılgın Kelebek İndirimi fırsatları neler? Boyner Çılgın Kelebek İndirimi hangi ürünlerde geçerli? Tüm bu sorulara haberimizden yanıt bulabilirsiniz.



Boyner indirimleri başladı. Alışverişi tutkunlarına Boyner Çılgın Kelebek İndirimi müjdesi geldi. 25 Mayıs 2018 Cuma günüBoyner tarafından yapılan açıklamada Boyner Çılgın Kelebek İndirimi hakkında bilgi verildi. Peki Boyner Çılgın Kelebek İndirimi taksit var mı? Boyner Çılgın Kelebek İndirimi ne kadar olacak? Bu konuda yine Boyner'den yapılan açıklamada devam edecek indirimler kapsamında birçok markanın ürünlerinde yüzde 50'lik indirimler gerçekleştirilecek. Ayrıca Boyner Çılgın Kelebek İndirimi kampanyasında vatandaşlara taksit ayrılacağı da sunulacak. Boyner mağazası ve boyner'in resmi internet sitesi olan boyner.com.tr'de uygulanacak olan kampanyada özel 9 taksit ödeme ayrılacağı yapılacak.


Boyner hakkında bilgi


2003 yılında bayilik sistemi ile büyümeye başlayan Çarşı Büyük Mağazacılık, Diyarbakır, Trabzon, Mersin, Denizli ve Konya'da ilk bayilerini açtı. 2004 yılındaki Değişim Programı çerçevesinde ismi Çarşı'dan Boyner'e değişen BBM, 2006 yılında kozmetik ile başlayan, 2007 yılında ev tekstili ve 2008 yılında spor giyim alanlarında devam eden yatırımları ile yeni küçük konsept mağazaları olan Boyner Evde ve Boyner Sports'u da müşterileri ile buluşturdu.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER