Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı canlı izle (S Sport 2 canlı şifresiz yayın)

Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçını canlı izlemek isteyenler için haberimizi hazırladık. Borussia Dortmund - Hertha Berlin canlı izle, Borussia Dortmund - Hertha Berlin canlı yayın, Borussia Dortmund - Hertha Berlin şifresiz izle gibi aramaların sonucu burada.

Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı canlı izle için önemli bilgileri bir araya getirdik. Almanya Bundesliga'da günün son maçında Borussia Dortmund ile Hertha Berlin galibiyet mücadelesi veriyor . Borussia Dortmund sahasında Hertha Berlin'i konuk ediyor. Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı saat 19.30'ta S Sport 2 kanalından ekranlara gelecek. Borussia Dortmund - Hertha Berlin canlı, Borussia Dortmund - Hertha Berlin canlı izle, Borussia Dortmund - Hertha Berlin şifresiz izle, Borussia Dortmund - Hertha Berlin - Bayern Münih S Sport 2 izle gibi sorgular için haberimizi hazırladık.

Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga 60 puanla 2. sırada yer alıyor. Bayer Münih'in kazandığı günde galibiyet almak zorunda olan Borussia Dortmund, aksi halde 7 puanlık farkın daha da açılmasına neden olacak. Borussia Dortmund bu sezon 29 lig maçından 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 38 puanla 9. sırada yer alan Hertha Berlin ise 29 lig maçından 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti.

Hertha Berlin pandemi arasından sonra ligde çıktığı 4 maçtan 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak sürpriz yaptı. Borussia Dortmund ise Bayern Münih mağlubiyeti dışında 3 maçından da galip ayrılmayı başardı. Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı günün en popüler karşılaşmaları arasında yer aldı. Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı 7 Haziran 2020 Pazar günü saat 19.30'ta S Sport 2 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak.

DORTMUND - HERTHA BERLİN MAÇI İLK 11'LER

Dortmund'un 11'i: Bürki; Piszczek, Emre Can, Akanji; Hakimi, Delaney, Witsel, Guerreiro; Brandt, Sancho, Hazard

Hertha'nın 11'i: Jarstein; Pekarik, Boyata, Torunarigha, Mittelstädt; Grujic, Darida, Skjelbred; Lukebakio, Ibisevic, Dilrosun

S Sport nasıl izlenir?


S Sport 2 kanalını izlemek isteyen futbolseverler Turkcell TV+, Vodafone TV ve Kablo TV üzerinden bu kanalı izleyebilirler. S Sport 2 kanalı şu anda Digitürk üzerinden yayın yapmamakta. S Sport 2 kanalını ayrıca S Sport+ uygulamasını satın alarak da izleyebilirsiniz.

S Sport 2 kanalını izlemek ve Almanya Bundesliga maçını canlı takip etmek için Turkcell TV, Vodafone TV, Kablo TV veya S Sport Plus üyeliklerinizin olması gerekiyor. S Sport2, Kablo TV 241. Kanal, TV+ 78. Kanal ve Vodafone TV 12. Kanal'da sporseverlerle buluşuyor. S Sport, Digiturk 85. kanal, D-Smart 78. kanal TV + 77. Kanal ve Tivibu 74. Kanal'da yayınlanıyor.

S SPORT 2 CANLI

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER