Birinci (1.) öncelik ne demek? 2. öncelik ne demek? MEB Sözleşmeli Öğretmen Mülakatları 1. öncelik ve 2. öncelik ne demek?

MEB Sözleşmeli Öğretmen mülakat sonuçlarını öğrenmek isteyenler MEB Sözleşmeli Öğretmen mülakat sonuçlarını öğrenmek için internet ortamında araştırma yapmaya başladılar. Bu arada Sözleşmeli Öğretmen mülakatlarında 1. öncelik ne demek? diye merak edenler için tüm gelişmeleri haberimizde derledik. 

FutbolArena - Sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlik için ayrı ayrı iki farklı renkte iki sayısal veri yayınlanmaktadır. Birinci veri, seçilen alanda, girilen puan üzerindeki toplam potansiyel aday sayısını ifade ederken, ikinci veri, halen Bakanlık kadrolarında halen sözleşmeli olarak çalışmakta olanların düşülmesiyle oluşturulan sayıyı ifade eder.


MEB Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları 2018


MEB Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 14 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen MEB Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları için geri sayım başladı. Öğretmen adayları internet ortamında MEB Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarını öğrenmek isteyenlerin sorguladıkları soruların başında 1. öncelik ne demek? sorusu da yer alıyor. Peki 1. öncelik ne demek? MEB Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarını araştıran ve MEB Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarını öğrenmek isteyenler MEB Sözleşmeli öğretmen mülakatlarında 1. öncelik ne demek? şeklinde sorularına yanıt aramaya başladı.


1. öncelik ne demek? (MEB Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları)


Sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlik için ayrı ayrı iki farklı renkte iki sayısal veri yayınlanmaktadır. Birinci veri, seçilen alanda, girilen puan üzerindeki toplam potansiyel aday sayısını ifade ederken, ikinci veri, halen Bakanlık kadrolarında halen sözleşmeli olarak çalışmakta olanların düşülmesiyle oluşturulan sayıyı ifade eder.

SONUÇLAR NE ZAMAN ÖĞRENİLECEK?

Bu sene 60 bin öğretmen adayının girdiği sözlü sınavlar geçtiğimiz Mayıs ayında sona ermişti. Gerçekleştirilen sınavların hemen ardından mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih büyük merak konusu oldu.. MEB tarafından düzenlenen sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlar açıklandı.

SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER