Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm izle (Atv Bir Zamanlar Çukurova izle)

Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü gösterime girdi. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izlemek için haberimize göz atmanız yeterli olacaktır. 

Atv ekranlarında her Perşembe akşamı gösterime giren ve büyük bir ilgi ile takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü bu akşam 20:00'da göstermie girdi. Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm izle. Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm full izle. Atv Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle seçenekleri haberimizde.


Atv İzle: Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm tamamını izle


Çukurova'da Yılmaz ve Demir arasında sular durulmaya başlamışken Konak'ta herkes ve her şey birbirine girmiştir! Sabah yatağında Seher'i bulan Demir, bu şoku atlamadan bir de görüldüklerini farkeder! Asla aralarında bir şey geçmediğini söylese de, geceyi hatırlamıyor olması Demir'i zorlamaktadır. Üstelik Ercüment de zehirli bir sarmaşık gibi Konak'taki herkesi kendisine bulaştırmanın bir yolunu aramaktadır!

Zülayha, Gülten'e kendini affettirmenin yolunu ararken, Seher de Saniye'nin hala bir planı olduğuna herkesi inandırmaya çalışır. Hünkar, bağ evinde olanları öğrenince, ne yapacağını bilemez. Olan biten bir tek Seher'i mutlu ediyor görünmektedir.

Ercüment, hem Gülten'e hem Seher'e yakınlaşmaya çalışır. En sonunda amacına ulaşır da! Muhtarın oğlunun düğünü, Hünkar ve Fekeli'yi tüm Çukurova'nın önünde yan yana getirir. Demir yaşananlardan deliye dönmüşken bir de annesini Fekeli ile yan yana görünce şok geçirir. Ercüment'in hain planları ise ortaya çıkmak üzeredir! Tüm bu olan biten içinde aşk Gülten'in kapısını çalacaktır ama hayat önce başına bir bela yollamak üzeredir.


Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları


Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne) ve Kerem Alışık (Fekeli)


Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı çıktı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı


Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölümden kısa bir süre sonra ATV ekranlarında ve dizinin Youtube kanalında gösterileceği tahmin ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanını izlemek isteyenler internet ortamında Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki 3-4 gün içinde yayınlanması bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 35. bölüm fragmanı dizinin fanatikleri tarafından merakla bekleniyor.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER