Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm full izle (ATV Bir Zamanlar Çukurova izle)

ATV'de Bir Zamanlar Çukurova 26. bölümü ile ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm ve Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı sorgularını yapan kullanıcılar için merak edilen detaylar haberimizde.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 26. bölümü bu akşam gösterime girdi. Bir Zamanlar Çukurova saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünü kaçıran dizi severler internet ortamında Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm izleme seçeneklerini araştırmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçenekleri haberimizde.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 26. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukurova'da büyük kaza! Demir Yaman, Yılmaz için kurduğu kapana kendi kısıldı. Yılmaz'ı hayatından ebediyen silmek için elinden geleni ardına koymayan Demir Yaman, iki masum kadının ölümüne mi sebep oldu? Yılmaz'ın arabasını bozmak için yüklü bir miktar para alan Fehmi, bu vicdan azabının üstesinden gelebilecek mi? Tüm Çukurova'yı sarsan bu acı haber hangi felaketleri de arkasından getirecek? Züleyha ve Müjgan'ı kendi arabasında o halde gören Yılmaz'ın gözyaşları kimin için? Züleyha ve Müjgan, fena halde kaza yapan arabada ölümle burun burunayken Çukurova ahalisinin merak ettiği başka bir soru var; ikisinin Yılmaz'ın arabasında ne işi var? Hünkar ve Fekeli neler olup bittiğini anlamaya çalışmak için tekrar aynı masaya oturuyor. Fakat bilmedikleri bir şey var, yalnız değiller. Hünkar ve Fekeli'yi takip edip onları yaylım ateşine tutanlar kim?

Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm izle (Bir Zamanlar Çukurova 24. bölüm tek part full izle)



Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları


Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne) ve Kerem Alışık (Fekeli)

Bir Zamanlar Çukurova 27. bölüm fragmanı çıktı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı


Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölümden kısa bir süre sonra ATV ekranlarında ve dizinin Youtube kanalında gösterileceği tahmin ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova 27. bölüm fragmanını izlemek isteyenler internet ortamında Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 27. bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki 3-4 gün içinde yayınlanması bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 27. bölüm fragmanı dizinin fanatikleri tarafından merakla bekleniyor.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER