Bir Zamanlar Çukurova 2 Mayıs son bölüm full İZLE - Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm İZLE (Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full tek parça İZLE)

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümüyle yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm olan Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümünü kaçıranlar için Bir Zamanlar Çukurova son bölüm olan Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümü full tek parça izlemeniz için tüm bilgiler haberimizde. 

FutbolArena - ATV'nin reyting rekorları kıran ve reyting listesinde her Perşembe günü zirvede yer alan dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm olan Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümünü kaçıranlar için Bir Zamanlar Çukurova son bölüm olan Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm özetini haberimizde derlredik. Aynı zamanda Bir Zamanlar Çukurova son bölüm olan Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümü full izlemek için yine tüm detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.


Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm özeti (2 Mayıs 2019 Cuma Bir Zamanlar Çukurova son bölüm)


Bir zamanlar en yakın dostu olan Cengaver'in yardımıyla, Yılmaz'la bir kez daha hesaplaşan Demir Yaman çılgına dönüyor! Hesap sormak için Cengaver'in kapısına giden Demir Yaman, öğrendiği başka bir gerçekle alt üst oluyor!Konağın mutfağında hareketli dakikalar! Saniye'nin göz hapsindeki Seher zor anlar yaşarken, Fadik bambaşka dünyalarda gezmektedir. Fadik'teki bu değişikliğin sebebi ne? Eline yeni bir koz geçen Gaffur, pusuda bekliyor.Konağın yerinde duramayan misafiri Ercüment, Çukurova'da olanlardan habersiz bağlantılar kurmaya başlar. Peki, Ercüment'in bu hesapsız hareketleri nasıl cevap bulacak? Postacının getirdiği ve Şermin'i çılgına döndüren zarfta ne var? Büyük konakla artık arasında kalın bir duvar örülü olan Şermin'in gözü bu haberden sonra hiçbir şeyi görmüyor. Şermin şimdi kimlerin kapısını çalacak? Huğlarda ortalık karışıyor! Bir sürü adamın ani baskınına uğrayan huğlara kim müdahale etmeye çalışıyor?Oğlu Adnan'ın hasretiyle yanıp tutuşan Züleyha artık zor anlar yaşıyor. Züleyha bu duruma daha ne kadar dayanabilecek?Gaffur'u ağına düşüren Seher, hedef mi değiştiriyor? Seher yeni kurbanı ile birlikteyken onları kim görecek?




Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları


Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne) ve Kerem Alışık (Fekeli)

Bir Zamanlar Çukurova dizisi


YönetmenMurat Saraçoğlu , Faruk Teber , Evren Karabıyık
SenaryoSu Ersöz , Derem Çıray , Yıldız Tunç , Atilla Özel
YapımcıTimur Savcı , Burak Sağyaşar , Turan Bayat
Görüntü YönetmeniTaylan Sancaktar , Sedat Yüce , Sedat


Bir Zamanlar Çukurova dizisi 31. bölüm İZLE ATV


Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölüm olan Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümünü kaçıranlar internet ortamınad ortamında Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova 31. bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova 2 Mayıs son bölüm full izle, Bir Zamanlar Çukurova 2 Mayıs 31. bölüm full izle, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full tek parça izle şeklinde arama yapmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm olan Bir Zamanlar Çukurova 31. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER