Beşiktaş-Yeni Malatyaspor canlı izle, Beşiktaş-Yeni Malatyaspor şifresiz İZLE (Beşiktaş-Yeni Malatyaspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor Süper Lig 7. haftasında karşı karşıya gelecek. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı saat 19:00'da. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Beşiktaş-Yeni Malatyaspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 7. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Denizlispor deplasmanında 3-2 kazanan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u da yenerek seri galibiyetler peşinde. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Yeni Malatyaspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'leri


Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Oğuzhan, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Cyle Larin, Aboubakar

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Zeki, Wallace, Semih Kaya, Hafez, Ndayishimiye, Kubilay, Ahmed, Acquah, Cueva, Tetteh

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor sakat cezalı haberleri


Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak maç öncesi iki takımdan son haberleri derledik. Beşiktaş'ta karşılaşma öncesi Josef de Souza cezalı durumda bulunuyor. Siyah beyazlılarda Hasic, Gökhan Töre, N'Koudou ve Atakan Üner sakat durumda. Malatyaspor'da ise koronavirüs testi pozitif çıkan 2 futbolcuyla birlikte Eray ve Mustafa cezalı durumda. Ayrıca Adem Büyük'ün durumu da maç saatinde belli olacak.


Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maç haberleri


Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında 1 Kasım Pazar günü sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor müsabakası hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı idmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Topla oyunlar sonrası yapılan 5'e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmalarının ardından minik kale maç yapıldı. (İHA)


Beşiktaş-Yeni Malatyaspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 7. haftasında Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Saat 19:00'da başlayacak olan Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Yeni Malatyaspor canlı izle, Beşiktaş-Yeni Malatyaspor şifresiz izle, Beşiktaş-Yeni Malatyaspor bein sports izle, Beşiktaş-Yeni Malatyaspor bein sports canlı izle, Beşiktaş-Yeni Malatyaspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

Canlı yayın birazdan...

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER