Beşiktaş-Sivasspor canlı izle, Beşiktaş-Sivasspor şifresiz İZLE (Beşiktaş-Sivasspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Beşiktaş-Sivasspor Süper Lig 4. hafta mücadelesi saat 21:45'te başlayacak. Beşiktaş-Sivasspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Sivasspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Sivasspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 4. haftasının kapanış maçında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş son lig maçında Fatih Karagümrük'ü mağlup etti. Sivasspor ise son maçında Alanyaspor ile berabere kaldı. Beşiktaş-Sivasspor maçı saat 21:45'te başlayacak. Beşiktaş-Sivasspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Sivasspor maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Sivasspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Sivasspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Beşiktaş-Sivasspor maçı ilk 11'leri


Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Dele Alli, Muleka, N'Koudou, Weghorst

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Erdoğan, Goutas, Caner, Uğur, Ulvestadt, Charisis, Keita, Yatabare, Max Gradel, Leke James


Beşiktaş-Sivasspor maç haberleri


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında bu akşam Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Haftanın kapanış maçı, Vodafone Park'ta saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Geride kalan 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Beşiktaş, 7 puanla 5. sırada yer alırken, ligde henüz galibiyet sevinci yaşayamayan ve 2 beraberlik, 1 mağlubiyeti bulunan Sivasspor ise 2 puanla 15. basamakta bulunuyor.

Beşiktaş-Sivasspor maçı istatistik haberleri


Sivasspor ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş'ın bu rekabet tarihinde üst üste 3+ galibiyet aldığı tek süreç 2014-2016 arasındaki dört karşılaşmalık seride yaşandı. Valerien Ismael yönetiminde çıktığı 11 Süper Lig maçında üst üste iki kez aynı sonucu tekrarlamayan Beşiktaş (5G 5B 1M), son yedi karşılaşmada sırasıyla bir galibiyet ve bir beraberlik aldı (4G 3B). Şubat 2022'den bu yana üst üste iki galibiyet alamayan siyah-beyazlılar, o dönemdeki ikinci karşılaşmada Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. Valerien Ismael göreve geldikten sonra ilk kez üst üste iki Süper Lig maçında 3+ gol atan Beşiktaş (4-1 vs Fatih Karagümrük & 3-3 vs Alanyaspor), aynı zamanda Fransız teknik adam yönetiminde en fazla isabetli şut çektiği karşılaşmayı son hafta Fatih Karagümrük karşısında oynadı (8). (Opta)



Beşiktaş-Sivasspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 4. haftasında Beşiktaş ile Sivasspor arasındaki mücadele saat 21:45'te başlayacak. Beşiktaş-Sivasspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Sivasspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Sivasspor canlı izle, Beşiktaş-Sivasspor şifresiz izle, Beşiktaş-Sivasspor bein sports izle, Beşiktaş-Sivasspor bein sports canlı izle, Beşiktaş-Sivasspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Sivasspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER