Beşiktaş-Hatayspor canlı izle, Beşiktaş-Hatayspor şifresiz izle (Beşiktaş-Hatayspor beIN Sports canlı izle, Beşiktaş-Hatayspor beIN Sports şifresiz İZLE)

Süper Lig 30. haftasında Beşiktaş-Hatayspor mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Hatayspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Hatayspor'u ağırlayacak. Son lig maçında derbide Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Galatasaray maçında da aldığı mağlubiyetle son 2 maçta 5 puan kaybetti. Hatayspor ise son 3 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Beşiktaş-Hatayspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Hatayspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Hatayspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Beşiktaş-Hatayspor maçı ilk 11'leri


Beşiktaş: Emre Bilgin, Rosier, Necip, Vida, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Can, Ghezzal, Güven, Cyle Larin, Batshuayi

Hatayspor: Munir, Kamil, Sackey, Burak, Samuel, Onur, Ribeiro, Mehdi, Saba, El Kaabi, Diouf


Beşiktaş - Hatayspor maç haberleri


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'taki karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Ligin 29. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 45 puanla 8. sırada bulunuyor. Sezonun 28. haftasında Medipol Başakşehir ile evinde 2-2 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, Galatasaray yenilgisiyle son 2 haftadan bir puan çıkarabildi.

Beşiktaş-Hatayspor maçı istatistik haberleri


Geçen sezon Hatayspor'u ağırladığı maçı 7-0'lık skorla kazanan Beşiktaş, rakibine Süper Lig'deki en farklı mağlubiyetini yaşattı. Siyah-beyazlı ekibin ise lig tarihinde daha farklı aldığı tek galibiyet Adana Demirspor'a karşı geldi (Ekim 1989'da 10-0). Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş (4G 2B), son dört karşılaşmanın üçünde gol yemedi. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon daha önce oynadığı 10 iç saha maçında aynı sayıda gole kapama yapabilmişti. Geçen hafta Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon sadece bir kez 2+ mağlubiyetlik seri yaşadı (Ekim-Kasım 2021 arasında 4M). Siyah-beyazlı ekibin bu yenilgi serisi, sezonun ilk yarısında mağlup döndüğü Hatayspor deplasmanıyla başlamıştı (0-1). (Opta)


Beşiktaş-Hatayspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 30. haftasında Beşiktaş ile Hatayspor karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'taki müsabaka saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Hatayspor canlı izle, Beşiktaş-Hatayspor şifresiz izle, Beşiktaş-Hatayspor bein sports izle, Beşiktaş-Hatayspor bein sports canlı izle, Beşiktaş-Hatayspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Hatayspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER