Beşiktaş-Galatasaray canlı izle, Beşiktaş-Galatasarayşifresiz izle (Beşiktaş-GalatasaraybeIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Beşiktaş-Galatasaray Süper Lig 10. haftasında oynanacak olan derbi mücadelesi saat 20:00'da başlayacak. Beşiktaş-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Galatasaray bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 10. haftasının kapanış maçında derbide Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Beşiktaş son lig maçında deplasmanda Başakşehir'e 3-2 yenilirken, Konyaspor'u mağlup eden Galatasaray üst üste 3. galibiyetini aldı. Beşiktaş-Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. Beşiktaş-Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Galatasaray bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

Beşiktaş - Galatasaray maçı ilk 11'leri


Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip Uysal, Vida, Umut Meraş, Josef de Souza, Pjanic, Ghezzal, Alex Teixeira, Cyle Larin, Batshuayi

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Diagne


Beşiktaş - Galatasaray maç haberleri


Beşiktaş, 2016 yılında açılan Vodafone Park'ta konuk ettiği Galatasaray'a karşı hiç maç kaybetmedi. İki takımın Vodafone Park'ta 24 Eylül 2016'da oynadığı ilk derbi 2-2 beraberlikle sona ererken, siyah-beyazlı ekip daha sonraki 4 sezonda ev sahibi olduğu tüm derbilerden zaferle ayrıldı. Galatasaray ile Beşiktaş arasında ligde yapılan 126 karşılaşmada ise genel toplamda olduğu gibi sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor. İki takımın ligde karşı karşıya geldiği müsabakalarda Galatasaray 46, Beşiktaş ise 37 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 43 müsabakada eşitliği bozamazken, sarı-kırmızılılar 153, siyah-beyazlılar 132 gol attı.

Beşiktaş - Galatasaray maçı istatistik haberleri


Beşiktaş'a konuk olduğu son dört Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Galatasaray, lig tarihinde bu şekilde üst üste 5+ deplasman mağlubiyetini sadece Trabzonspor karşısında aldı (1979-1984 arasında 6 maç). Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan Beşiktaş (1G 1B), Sergen Yalçın yönetiminde sadece bir kez üst üste üç iç saha karşılaşmasında gol yedi (Şubat-Haziran 2020 arasında). Bu sezon Süper Lig'de geri düştüğü maçlardan en fazla puan çıkaran takım olan Galatasaray (9), şimdiden 2020/21'in tamamında bu şekilde topladığı puana ulaştı. (Opta)


Beşiktaş-Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 10. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Galatasaray derbide karşı karşıya gelecek. Beşiktaş-Galatasaray Süper Lig 10. hafta mücadelesi saat 20:00'da başlayacak. Beşiktaş-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Galatasaray canlı izle, Beşiktaş-Galatasaray şifresiz izle, Beşiktaş-Galatasaray bein sports izle, Beşiktaş-Galatasaray bein sports canlı izle, Beşiktaş-Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Galatasaray maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER