Beşiktaş-Fenerbahçe canlı izle, Beşiktaş-Fenerbahçe şifresiz izle (Beşiktaş-Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz maç İZLE)

Süper Lig 31. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için Beşiktaş - Fenerbahçe bein sports canlı izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 31. haftasında Beşikaş ile Fenerbahçe, Vodafone Park'ta derbide karşı karşıya gelecek. Haftanın sonucu en fazla merak edilen maçı öncesinde Beşiktaş, ligde 31. haftaya lider girdi. Fenerbahçe ise son lig maçında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi ve 58 puanla 3. sırada yer alıyor. Beşiktaş-Fenerbahçe maçı saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Fenerbahçe maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Fenerbahçe bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ilk 11'leri


Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef de Souza, Atiba, Ghezzal, Adem Ljajic, Cyle Larin, Aboubakar

Fenerbahçe: Altay, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin; Gustavo, İrfan Can Kahveci, Osayi Samuel, Pelkas, Valencia; Samatta


SÜPER LİG REKABETİ


Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig'de 353. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 97 yıllık rekabette sarı-lacivertliler, rakibi karşısında galibiyet ve gol sayısı bakımından önde bulunuyor. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet aldı, 93 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe'nin 488 golüne, Beşiktaş 447 golle karşılık verdi.


Beşiktaş - Fenerbahçe maç haberleri


Fenerbahçe, bu sezon rakiplerine konuk olduğu müsabakalarda iç sahanın aksine başarılı bir grafik çiziyor. Sarı-lacivertliler, sezonun geride kalan bölümünde deplasmanda en fazla puan toplayan takım olarak dikkati çekiyor. Deplasmanda çıktığı 14 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, şu ana kadar hanesine yazdırdığı 58 puanın 35'ini dış sahada elde etti. Fenerbahçe, dış sahada oynadığı 6 müsabakada rakip takımların gol bulmasına izin vermedi. Sahasında yaşadığı 6 mağlubiyete karşın konuk takım unvanıyla çıktığı maçlarda başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip Beşiktaş derbisinde de bu performansını sürdürmeyi hedefliyor.


Beşiktaş - Fenerbahçe maçı istatistik haberleri


Süper Lig'in 31. haftasındaki derbide yarın karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile Fenerbahçe, birbirlerine karşı en farklı skorlu galibiyetlerini yedişer golle elde etti. Beşiktaş, 23 Mart 1941'deki özel karşılaşmayı 7-1 kazandı. Siyah-beyazlılar, 6 Ocak 1990'da Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek ligde rakibine karşı en farklı skorlu galibiyetine ulaştı. Fenerbahçe ise siyah-beyazlı rakibi karşısında en farklı skorlu galibiyetini 6 Aralık 1958'de oynanan özel maçta 7-0'lık skorla aldı. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'a karşı ligdeki en farklı skorlu galibiyetini 7 Mart 1976 ve 7 Ekim 2012'de 3-0'lık sonuçlarla yaşadı.


Beşiktaş - Fenerbahçe beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 31. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini beIN sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Fenerbahçe canlı izle, Beşiktaş-Fenerbahçe şifresiz izle, Beşiktaş-Fenerbahçe bein sports izle, Beşiktaş-Fenerbahçe bein sports canlı izle, Beşiktaş-Fenerbahçe bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

Canlı yayın maç saatinde başlayacak...

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER