Beşiktaş-Antalyaspor canlı izle, Beşiktaş-Antalyaspor şifresiz izle (Beşiktaş-Antalyaspor beIN Sports canlı izle, Beşiktaş-Antalyaspor beIN Sports şifresiz İZLE)

Beşiktaş-Antalyaspor Süper Lig 24. hafta mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Antalyaspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 24. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor'u ağırlayacak. Beşiktaş ligde son maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Düşme hattındaki Antalyaspor ise ligde 7 maçtır kazanamıyor. Beşiktaş-Antalyaspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Antalyaspor maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Antalyaspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı ilk 11'leri


Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Montero, Rosier, Pjanic, Can, Emirhan, Rıdvan, Alex Teixeira, Batshuayi

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Güray Vural, Fredy, Poli, Doğukan, Fernando, Ndao, Luiz Adriano


Beşiktaş - Antalyaspor maç haberleri


Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam Fraport TAV Antalyaspor'u ağırlayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idman teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde gerçekleştirildi. Isınma ve istasyon koşularıyla başlayan idman, açma germe hareketleriyle sürdü. Ardından 5'e 2 top kapma ve dar alanda minyatür kale maçla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi. Kampa giren Beşiktaş, Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak müsabakada Akdeniz temsilcisiyle karşılaşacak.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı istatistik haberleri


Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Antalyaspor?u 3-2?lik skorla mağlup eden Beşiktaş, 2017/18?den bu yana ilk kez rakibi karşısında duble yapmak istiyor. Süper Lig?de oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Beşiktaş (2G 2B), 2021/22 sezonunun ilk altı haftasından bu yana (4G 2B) en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor. Süper Lig?de İstanbul takımlarına konuk olduğu son üç maçta gol atamayan Antalyaspor (1B 2M), en son Aralık 2008-Kasım 2009 arasında daha uzun bir kuraklık yaşadı (4 maç). (Opta)

Beşiktaş-Antalyaspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 24. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş-Antalyaspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Antalyaspor canlı izle, Beşiktaş-Antalyaspor şifresiz izle, Beşiktaş-Antalyaspor bein sports izle, Beşiktaş-Antalyaspor bein sports canlı izle, Beşiktaş-Antalyaspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Antalyaspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER