Beşiktaş maçında ilginç olay! Hakem zor anlar yaşadı

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig’in 9. hafta maçında Medipol Başakşehir’i ağırladı. Vodafone Park’ta oynanan maça coşkulu başlayan Beşiktaş taraftarları ilginç bir olaya imza attı.

1
Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçına ilgi gösteren siyah beyazlı taraftarlar, müsabakanın ilk bölümünde hakem Mete Kalkavan’ın düdük sesini bastıran bir desibele ulaştı.
2
3. dakikada Tolgay’ın Emre Belözoğlu’na yaptığı faul sırasında çalan düdük duyulmazken, çok geçmeden aynı olay tekrarlandı. 
3
5. dakikada da Cenk Tosun savunmanın hatasında topu kapıp ceza sahasına girdi ancak Mete Kalkavan’ın faul düdüğü tezahürattan duyulmadı.
4 HAKEMİN HAREKETLERİNDEN ANLAYACAĞIZ
Beşiktaş - Başakşehir maçında futbolcuların yanı sıra maçı anlatan spikerler de bu durum nedeniyle zor anlar yaşadı. Spiker Melih Şendil yorumunda "Kararları artık hakemin hareketlerinden anlamaya çalışacağız" ifadesini kullandı.
5
Öte yandan Cenk Tosun için özel pankart açan Beşiktaş taraftarı, "Her vurduğun gol olsun" mesajını verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...