West Ham'dan transferde Dorukhan Toköz hamlesi

Beşiktaş formasıyla bu sezon başarılı bir performans sergileyen Dorukhan Toköz için West Ham United'ın devreye girdiği iddia edildi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta bu sezon başarılı bir performans sergileyen ve Milli Takım'a kadar yükselen Dorukhan Toköz için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. İtalyan takımlarının peşinde olduğu öne sürülen Dorukhan Toköz için son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın devreye girdiği iddia edildi. West Ham'ın Dorukhan Toköz için yüksek bir bedelle teklif yapacağı belirtildi.

Beşiktaş Transfer: Dorukhan Toköz, West Ham United'a transfer olacak mı?


Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre Dorukhan Toköz için West Ham United'ın önümüzdeki günlerde trnasfer teklifi yapacağı kaydedildi. İngiltere'de yüksek gelirler doğrultusunda kulüpler rahatça 20-30 milyon Euro seviyelerinde transferler gerçekleştirirken, Everton Cenk Tosun için 23 milyon Euro ödemişti. Başkan Fikret Orman'ın 20 milyon Euro (125 milyon TL) değer biçtiği Dorukhan için Beşiktaş'a yüksek bir öneri gelmesi kuvvetle muhtemel.


Dorukhan Toköz Beşiktaş'ta kaç gol attı?


Dorukhan Toköz bu sezon Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 14 maçta forma giydi ve 3 gol attı, 1 asist yaptı. Tüm kulvarlarda 19 maçta forma giyen Dorukhan Toköz, Türkiye - Moldova maçında ilk 11'de sahaya çıkarak A Milli takımda da ilk kez forma şansı buldu.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri