Atiba'nın pozisyonu penaltı mı? Büyük tepki

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 25. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede baskı uygularken, bu bölümlerde ceza sahası içinde Atiba’nın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda siyah beyazlı futbolcular penaltı bekledi.

1
Beşiktaş - Gençlerbirliği maçının ilk yarısında rakip ceza sahasında yerde kalan Atiba penaltı beklerken, devam kararına siyah beyazlı taraftarlar ve futbolcular tepki gösterdi.
2
Beşiktaş - Gençlerbirliği maçının ilk yarısında siyah beyazlıların rakip kalede büyük baskı uygularken, yaratılan tehlikelerin birinde ceza sahası içinde topla buluşan Atiba, rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı.
3
Bu pozisyonun ardından Atiba ve diğer Beşiktaşlı futbolcular penaltı beklerken, hakem Mustafa Öğretmenoğlu devam kararı verdi
4
Siyah beyazlı taraftarlar hakemin bu kararına büyük tepki gösterdi. Beşiktaşlı futbolcular bu pozisyonun ardından Gençlerbirliği kalesinde üst üste Babel ve Negredo ile üç önemli ataktan yararlanamadı.
5
Siyah beyazlı taraftarlar ise kaçan gollere rağmen takımlarının iştahlı futbolunu alkışlayarak futbolculara destek oldu.

Futbolarena anasayfasından devam...