Beşiktaş'ın projelerine 2 ödül birden

FutbolArena - ACE of M.I.C.E organizasyonunun 26 Mart’ta İstanbul’da düzenlenen ödül gecesine, Beşiktaş’ın projeleri de iki özel ödülle damga vurdu.

1
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında gerçekleştirilen "Sessiz Tezahürat" projesiyle "En İyi Sosyal Sorumluluk" ödülünü alırken, şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde hayata geçen "Beşiktaş Donanması" projesi ile "En İyi Gerilla Etkinlik" ödülünün sahibi oldu.



2
Türkiye’nin tek, dünyanın ise en büyük üçüncü MICE (Meeting, Incentive, Congress, Events – Kongre Toplantı ve Etkinlik Sektörü) fuarı "ACE of M.I.C.E. etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödül töreni, İstanbul’da gerçekleştirildi.
3
Beşiktaş’ın ses getiren projeleri, organizasyon kapsamında önemli ödüllerin sahibi oldu.
4
Beşiktaş , BySound’un organizasyonunda hayata geçen ve UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında gerçekleştirilen "Sessiz Tezahürat" projesiyle "En İyi Sosyal Sorumluluk" ödülünün sahibi oldu
5
. Beşiktaş’ın aldığı bir diğer ödül ise; 2017 şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde, kulüp sponsoru Beko ve DİMİ organizasyonunda hayata geçirilen "Beşiktaş Donanması" projesiyle, "En İyi Gerilla Etkinlik" ödülü oldu. (Haber1903)
6

Futbolarena anasayfasından devam...