Federasyon'dan Cyle Larin için sürpriz paylaşım

FutbolArena - Beşikaş’ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin ile ilgili olarak Federasyon’dan ilginç bir paylaşım yapıldı.

1
Beşiktaş forması giyen Cyle Larin’in Buz Hokeyi hakkında yaptığı açıklamaların ardından sürpriz bir paylaşım geldi.
2
Beşiktaş’ın devre arasında transfer ettiği Cyle Larin’in Buz Hokeyi hakkında yaptığı açıklamanın ardından Buz Hokeyi Federasyonu’ndan sürpriz bir paylaşım yapıldı. Buz Hokeyi Federasyonu Twitter hesabından yapılan paylaşımda Larin’e mesaj gönderildi.
3
Beşiktaş forması giyen Cyle Larin’in Buz Hokeyi oynadığını açıklamasının ardından sürpriz bir paylaşım yapıldı. Buz Hokeyi Federasyonu twitter adresinden yaptığı paylaşımda, "Neden futbol, anlatsana biraz" yazarak golcü futbolcuyu etiketledi.
4 BUZ HOKEYİ OYUNCUSUYDUM
"Buz hokeyi oynuyordum. Büyüyünce, ileride futbol oynayacağımı hiç düşünmemiştim. Maçları izlerdim, futbolu takip ederdim ama aklımda böyle bir düşünce yoktu. Alt yapıda oynamaya başlamam da tesadüfi oldu. Bir arkadaşımın babasının tavsiyesi sonrasında futbola başladım. "
5 ATİBA BANA AĞABEY GİBİ DAVRANIYOR
"Atiba ile daha Kanada Milli Takımı’na girmeden önce ahbaplığımız oluşmuştu. Ortak arkadaşlarımız vardı önceden. Burada ve Kanada Milli Takımı’nda bana ağabeylik yapıyor. Milli takımda çok yakınlaştık. Burada da arkadaştan öte, aile gibi olduk. "
6
Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Orlando City’den kadrosuna kattığı Cyle Larin, bu sezon Beşiktaş formasıyla 1 maçta 1 gol attı.

Futbolarena anasayfasından devam...