Flaş sözler! "Beşiktaş'tan korktuğunu açıkladı."

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih’in eski futbolcusu Paul Breitner, Alman ekibinin temsilcimizle oynayacağı karşılaşmaları değerlendirirken oldukça önemli açıklamalarda bulundu. 

1
Şampiyonlar Ligi’nde gruptan rekor puanla lider çıkan Beşiktaş son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşti. Alman futbolunun ve Bayern Münih’in eski futbolcularından Paul Breitner ülke basınına verdiği röportajda siyah beyazlıların çok ters bir takım olduğunu söyledi. 
2
Bayern Münih’in eski futbolcularından Paul Breitner, 50 yıldır Bayern Münih’in taraftarı olduğunu söylerken Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki performanslarının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
3
İşte Paul Breitner’in Beşiktaş sözleri.
4
Paul Breitner: "Bayern Münih, Beşiktaş’ı geçmek zorunda. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon elde edilecek başarı çok önemli."
5
Paul Breitner: "Ben 50 yıldır Bayern Münih taraftarıyım. Her şeye rağmen isteklerini sahaya yansıtacaklardır."
6
Paul Breitner: "Şampiyonlar Ligi son 16 turunda gelebilecek en ters takım Beşiktaş. Takım gayet uyumlu ve harika futbol oynuyorlar. Ben 50 yıldır Bayern Münih taraftarıyım. Her şeye rağmen isteklerini sahaya yansıtacaklardır."
7
Paul Breitner ayrıca Ribery ve Robben’in kulüpteki gelecekleri hakkında ise, "Ribery ve Robben’in futbollarını seviyorum. Mümkün olduğunca uzun süre oynamalarını isterim. Sözleşmelerini uzatırsa hem Bayern Münih, hem de onlar için çok güzel olacak." ifadelerini kullandı. 

Futbolarena anasayfasından devam...