Ahmet Çakar'dan canlı yayında şok sözler; "Beşiktaş..."
FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 8. haftasında Atiker Konyaspor ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı.
1

Maçın ardından geceye damga vuran ve sosyal medyada herkesin konuştuğu görüntü ise Mete Kalkavan’ın VAR odasındaki tepkisi geldi.
2

Konyaspor - Beşiktaş maçında 49. dakikada hakem Ümit Öztürk, Konyaspor lehine penaltı kararı verdi.
3

Hakem Ümit Öztürk VAR odasından gelen uyarı sonrasında monitörün başına geçerek pozisyonu tekrar incelemeye gitti.
4

Bu esnada yayıncı kuruluş beIN Sports’ta Mete Kalkavan’ın kollarını açarak tepki gösterdiği ekranlara yansıdı.
5

Ahmet Çakar, bu durumla ilgili Beyaz TV’de değerlendirmelerde bulundu.
6 AHMET ÇAKAR’DAN METE KALKAVAN’A:

Kameraya Allah belanı versin diyorsun. Niye diyorsun biliyor musun? Aksi ispatlanmadıkça sen Beşiktaş düşmanısın.
7

Yatabare auta gitti ve Beşiktaş puan alamazdı. 3’e 4’e giderdi. Beşiktaş puansız dönüyordu. Sen bu hareketi yaptığın vakit ben şunu anlıyorum.
8

Aksini sen ispatla. Böyle bir nahoş tavır kamuoyuna yansıdı. Penaltı olayında öncesi esnası veya sonrasında "Allah belanı versin niye dedin?