Ve Beşiktaş forvet transferini bitirdi! İmzayı atıyor

FutbolArena - Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş sona yaklaşan kamp çalışmalarıyla beraber Avrupa Lig’i sınavı öncesi kadroyu şekillendirmeye çalışıyor.

1
Caner Erkin’in antrenmanlardaki performansı göz doldururken, teknik direktör Şenol Güneş forvet oyuncuları Cyle Larin ve Alvaro Negredo ile yakından ilgileniyor.
2
Teknik ekibe yeni katılan Guti ve İlhan Mansız da Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup ile özel çalışmalar yapıyor.
3
Siyah beyazlı takımın kampını ziyaret eden başkan Fikret Orman ve yöneticiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Hüseyin Mican da antrenmanı yakından takip ettiler.
4
Öte yandan geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Beşiktaş’ın yeni sezon formaları 30 binlik satış adetini geçti.
5
Transfer çalışmalarını da sürdüren Beşiktaş’ta Atiba’ya yeni sözleşme öneren yönetim beklemeye geçerken, Kanadalı oyuncunun Beşiktaş forması giyme ihtimalinin giderek zayıfladığı öğrenildi.
6
(Fanatik)
7

Futbolarena anasayfasından devam...