Avrupa, Ryan Babel'i konuşuyor! Hollanda alev alev

 FutbolArena - Süper Lig’in 16. Haftasında evinde Osmanlıspor’u 5-1 gibi farklı skorla deviren Beşiktaş’ta Ryan Babel fırtınası esti. Kariyerinin ilk hat-trickini yapan Babel, ülkesi Hollanda’da da yakından takip edildi. 

1
Tecrübeli yıldızın, hat-trick performansı Hollanda basınında geniş yer buldu. Ülkesinin köklü gazetelerinden De Telegraaf, "Babel, Beşiktaş’ın Osmanlıspor galibiyetine fantastik performansıyla yardımcı oldu" ifadelerini kullandı.
2
AD Gazetesi de Babel’in performansına özel olarak yer ayırıp, "Babel, kariyerinin ilk hat-trick performansı ile Beşiktaş’ta parladı" cümlelerini öne çıkardı.
3

Haberin detayında da 5-1’lik maçın en çok öne çıkan olayının Babel’in kariyerindeki ilk hat-trick olduğu vurgulandı. Ayrıca 32 yaşındaki oyuncunun kariyerindeki diğer kulüplere de yer verilerek, Beşiktaş’ta çok özel bir başarıyı elde ettiği aktarıldı.

4

NU nl sitesi de, "Babel, hat-trick ile Beşiktaş’a yardım etti. Attığı 3 golle büyük iç saha galibiyetini getirdi" yorumunu yaptı.

5

Voebal International da maça geniş yer ayırırken Babel’den övgüyle bahsetti. Geniş yer verilen maçla alakalı, "Babel’in ilk hat-tricikini yaptığı eşsiz performansıyla zirve mücadelesini yeniden heyecanlandırdı" yorumları yazıldı. Haberin detayında, "Galatasaray’ın puan kaybettiği günde Beşiktaş, Babel’in yardımıyla avantajı iyi kullandı" denildi.

6
Fransız L’Equipe gazetesi de "Babel’in üçlemesiyle Beşiktaş ligde yeniden 3. Sıraya döndü" ifadeleri kullanıldı.

Skorer

Futbolarena anasayfasından devam...