Fernandes için flaş itiraf! Beşiktaş...
FutbolArena - Beşiktaş’ın transferde her konuda anlaştığı iddia edilen Manuel Fernandes için kulübü Lokomotiv Moskova’dan açıklama geldi.
1

Siyah-beyazlıların Portekizli futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.
2

Lokomotiv Moskova yönetiminden ise farklı bir açıklama geldi.
3

Lokomotiv Moskova yönetiminden Rus basınına yapılan açıklamada, "Fernandes bizim sözleşmeli oyuncumuz. Kendisi şu anda Dünya Kupası’nda.
4

Bize ulaşmış bir teklif yok. Dünya Kupası sonrasında Fernandes ve menajeriyle görüşeceğiz." ifadelerine yer verildi.
5

Öte yandan Beşiktaş’ın Manuel Fernandes transferiyle alakalı olarak Rus basınına yansıyan haberlerde, Portekizli futbolcunun menajeri Paulo Barbosa 9 Nisan’dan bu yana yeni sözleşme konusunda Lokomotiv Moskova yönetimiyle görüşemedi.
6

Bu durumdan hem Paulo Barbosa’nın, hem de teknik direktör Yury Semin’in rahatsız olduğu öğrenilirken diğer tarafta Lokomotiv Moskova Başkanı Ilya Gerkus’un da görevi bırakma durumu olduğundan henüz transfer görüşmelerine başlamadığı kaydedildi.