Beşiktaş'ın eski yıldızı Fernandes'ten Samet Aybaba için olay yorum!

FutbolArena - Beşiktaş’ın eski yıldızı Manuel Fernandes, Beşiktaş’ta oynadığı döneme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

1
Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve şu anda Lokomotiv Moskova’da forma giyen Manuel Fernandes, Rus basınında Championat’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2
Portekizli yıldız Samet Aybaba döneminde basında hakkında sık sık çıkan alkol iddialarını reddetti. Portekizli futbolcu alkolle hiçbir zaman problem yaşamadığını ve sarhoş olmadığını söyledi. Lokomotiv Moskova’da başarılı bir sezon geçiren Manuel Fernandes, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3
Portekizli futbolcu geçmişte Beşiktaş’ta alkol problemi yaşadığıyla ilgili gelen bir soruya yanıt verirken, "Benim hiçbir zaman alkolle problemim olmadı. Gezip, eğlenmek ile dağıtmak farklı şeyler. Gazeteciler bunu icat etti ve beni sürekli farklı lanse ettiler." dedi.
4
Samet Aybaba’nın da açıklamalarını Türk basını çarpıttı. Hatta antrenman sonrası Samet Aybaba tercümanıyla birlikte yanıma geldi ve "Özür dilerim, öyle bir şey demedim." dedi. Ben de ona, "Eğer bunu söylemediysen özür dilemene gerek yok." dedim.
5
Gazeteciler hocayı haklı sandığı için böyle senaryo yazdı ama açıklamalar çarpıtıldı. Samet Aybaba ertesi gün benimle konuştu ve sorunu olmadığını söyledi. Fernandes’in açıklamaların devamında söyledikleri ise bomba etkisi yarattı. Portekizli yıldız, "Biliyor musunuz, ben de gazetecilere gidip Beşiktaşla ilgili olanları söylesem birçok kişi çok şaşırır." ifadelerini kullandı. 
6
Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Samet Aybaba’nın 2013 yılında Fernandes hakkında DHA’a yaptığı açıklamalar şu şekilde yayınlamıştı:
7
"Genellikle çoğu antrenmana alkollü geliyordu. Ağzının kokusu yüzünden onla eşleşmek istemeyen futbolcu arkadaşlarımız oluyordu. Hepsine göğüs gerdik. Geceleri hayat kadınları ile yaptığı alemler polis kayıtlarına bile geçti. Şimdi yönetim onu gözden çıkardı, ama bedava gidecek. Gitti Beşiktaş’ın paraları. Burayı da herkes atlıyor" diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...