Gazetelerde Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (5 Kasım 2017)

FutbolArena - Beşiktaş camiasından son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor. Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (5 Kasım Pazar BJK haberleri) Gün içerisinde Beşiktaş’ta yaşanan gelişmeleri gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...

1 Beşiktaş İzmir’i salladı
Beşiktaş İzmir’i salladı

Süper Lig’de yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu akşam özel uçakla İzmir’e geldi.

Adnan Menderes Havalimanı’nda yaklaşık 500 kadar Siyah-beyazlı taraftar, takımlarını coşkuyla karşıladı. Beşiktaş’ın emektar malzemecisi Süreyya Soner, taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi. Quaresma ve Atiba için tezahürat yapan taraftarlar Pepe, Cenk, Babel ve Lens’e de sevgi gösterilerinde bulundular.
2

Beşiktaşlı taraftarlar teknik direktör Şenol Güneş’e çiçek verirken, futbolcular hayranlarına imza dağıttı. Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, taraftarın yoğun ilgili nedeniyle havalimanından çıkmakta zorluk çekti. Otobüsün önüne geçen taraftarları güvenlik güçleri dağıttı.

Bu arada Siyah-beyazlı kafilede 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil de yer aldı.

Fotomaç
3 Fikret Orman’a doğum günü İzmir’de kutlandı
Fikret Orman’a doğum günü İzmir’de kutlandı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın 50. yaş günü, pasta kesilerek kutlandı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Süper Lig’in 11. haftasında yarın Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş takımının İzmir’de kamp yaptığı otelde, başkan Orman için doğum günü kutlaması yapıldığı belirtildi.
Orman’ın 50. yaş günü nedeniyle akşam yemeğinde pasta kesildiği, kutlamada yönetim kurulu üyesi Umut Güner, teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncuların da yer aldığı aktarıldı.

Fotomaç
4 Ocak’ta imkansız Haziran’da belki!
Ocak’ta imkansız Haziran’da belki!

Beşiktaş yönetimi, Cenk Tosun’u ara transferde göndermeme kararı alırken, sezon sonunda çok cazip teklif gelirse değerlendirmeye alacak.

Beşiktaş’ın, hatta belki de Türk futbolunun bu sezon en çok konuşulan ismi olan Cenk Tosun’un durumu gün geçtikçe netleşmeye başladı. Siyah-beyazlılar bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde adeta takımı sırtlayan Cenk Tosun’u devre arasında kesinlikle satmama kararı aldı. Beşiktaşlı yöneticiler, Güneş’in de sezon sonuna kadar takımda kalması yönünde rapor verdiği Cenk’i devre arasında satmamaya karar verdi.
5

ASGARİ 25 MİLYON EURO

Cenk’in satılması sonrası oluşabilecek kötü sonuçların faturasının ağır olacağını düşünen siyahbeyazlı yönetim, transfer teklifi ile gelen takımları ’sezon sonu görüşelim’ diye geri çevirme kararı aldı. Hatta bu kulüplere menajerler aracılığıyla "25 milyon euro’dan aşağıya bir teklifle gelmeyin" haberi gönderildi. Crystal Palace’ın yıldız golcüye olan ilgisi hala sürerken, N. United da oyuncu için nabız yokluyor. Ayrıca Velancia’nın da Cenk’i takip ettiği biliniyor.

Fotomaç
6Silva: Beşiktaş’ı beğeniyorum
 Silva: Beşiktaş’ı beğeniyorum

PSG’nin Brezilyalı defans oyuncusu Thiago Silva’nın ağzından Beşiktaş eksik olmuyor. Başarılı savunma oyuncusu "Şampiyonlar Ligi’nde maçlarını takip ettiğim ve beğendiğim üç takım var. M. City, M.United ve Beşiktaş." açıklamasını yaptı.
Brezilyalı oyuncu daha önce de instagram’dan paylaştığı bir videoda oğluna ’Beşiktaş’ demeyi öğretiyordu.

Fotomaç
7 Ege’de büyük düello
Ege’de büyük düello


Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam eden Beşiktaş, Süper Lig’deki zirve yarışından kopmamak isteyen Göztepe ile İzmir’de karşı karşıya geliyor.

Süper Lig’in 11’inci haftasında bugün İzmir’de müthiş bir heyecan yaşanacak... Bir tarafta Devler Ligi’nde yoluna namağlup olarak devam eden Kara Kartal, diğer yanda Süper Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen Ege temsilcisi Göztepe... Bornova Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Siyah-beyazlılar, ligde 4 haftalık puan kaybını 10. haftada Alanyaspor’u 2-1 yenerek sonlandırırken; Göztepe ise Süper Lig’de son 2 haftada sadece 1 puan alabildi. 14 yılı aşkın süre sonra karşılaşacak rakipler, sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor.
8

CANER VE JAHOVİC CEZALI

Beşiktaş’ta PFDK tarafından 6 maç men cezası verilen Caner Erkin, Alanyaspor maçında olduğu gibi bugün de forma giyemeyecek. Göztepe’de de geçen haftaki Kasımpaşa maçının ardından gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen, Gomis’le birlikte ligin en golcü (11) ismi olan Jahovic bugün yok. Siyahbeyazlılarda Atiba, Tosic, Tolgay ve Gökhan Gönül’ün hafif sakatlıkları bulunurken; İzmir temsilcisinde de Hakan Çinemre’nin sakatlığı sürüyor. Kosanovic ve Peybernes’in durumları belirsiz.
9
ESKİ TAKIMLARINA RAKİPLER

Daha önce Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, bu kez deneyimli teknik adama rakip olacak. Sarı-kırmızılı ekibin kadrosunda yer alan kaleci Günay Güvenç, Ömer Şişmanoğlu, Tanju Kayhan ve genç futbolcu Muhammed Enes Durmuş da daha önce Beşiktaş’ta forma giymişti.
10
TUNA’YA ÖZEL SÜRPRİZLER

İzmir’de ligin dişli takımlarından Göztepe’ye konuk olacak Beşiktaş’ta, Şenol Güneş’in korkusu eski yardımcısı Tamer Tuna. Tecrübeli hoca, Beşiktaş’ı iyi tanıması ve en ufak açıklarını bile bilmesi yüzünden oyuncularına uyarılarda bulundu. Eski yardımcısına sürprizler hazırlayan Şenol Güneş’in hem rotasyon deneyeceği hem de farklı oyun planları ile sahaya çıkarak Tuna’nın kendilerine karşı önlem almasını engellemeye çalışacağı bildirildi.

İki takım arasında Süper Lig’de yapılan son 8 maçta fileler toplam 38 kez havalandı. Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda Beşiktaş 26, Göztepe ise 12 kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş- Göztepe rekabetindeki son 8 randevuda maç başına gol ortalaması 4,75 olarak gerçekleşti.

Fotomaç
11 Şenol Güneş’ten Cenk’e izin çıkmadı!
Şenol Güneş’ten Cenk’e izin çıkmadı!


Sezon başında Cenk Tosun’un satılmasına izin vermeyen Şenol Güneş, devre arasında da böyle bir ayrılığın olmamasını istedi.

Sezon başından hem Avrupa’da hem de ligde gösterdiği performansla, şimdiden transfer piyasasının en sık konuşulan isimlerinden biri olan Cenk Tosun için, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, devre arasında gitmemesi için ikinci kez kırmızı ışık yaktığı öğrenildi.
12
Yaz transfer döneminde de gidişine teknik olarak onay vermeyen tecrübeli çalıştırıcının, bu kez şampiyonluk yarışında takımın sıkıntıya girebileceğini söylediği iddia edildi.

Negredo’nun yeni yeni takıma alışması Mustafa Pektemek’in maç eksiği olması nedenleriyle, eldeki tek formda forvetin devre arasında verilmesinin, teknik açıdan ciddi bir risk taşıdığını, Güneş’in yönetime söylediği bildirildi.

Milli forvetin yerinin aynı seviyedeki bir forvetle doldurulması halinde bile, böylesine bir değişikliğin riskler taşıdığının altını çizen Güneş’in, kararını ancak geri çevrilemez bir teklifin değiştireceği bildirildi.
13

Devre arasında Demba Ba’yı, bedava olması halinde bir kez daha kiralamayı düşünen Beşiktaş Yönetimi’nin, olası bir Cenk ayrılığını bu şekilde telafi etmeye çalışacağı da ortaya çıktı. Cenk’i 20 milyon eurodan aşağı bir rakama satmayı planlamayan Başkan Fikret Orman’ın da, Teknik Direktör Şenol Güneş ile aynı düşüncede olduğu vurgulandı.

Crystal Palace’ın, 15 milyon euroluk yaz dönemindeki teklifine bile, hemen yeşil ışık yakmayan Başkan Orman, bonservis bedeli 20 milyon euroya çıksa bile bu rakamın büyük bir bölümünü peşin isteyecek.

Fotomaç
14Süreyya’dan taraftara üçlü!
 Süreyya’dan taraftara üçlü!

BEŞİKTAŞ’ın emektar malzemecisi Süreyya Soner, İzmir’de taraftarlara üçlü çektirdi. Siyah-beyazlıları, dün akşam saatlerinde indiği İzmir’de kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı. Süreyya Soner, taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi.

Fotomaç
15 Monaco 6 golle kazandı
Monaco 6 golle kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın rakiplerinden Monaco, Guingamp’ı 6-0 mağlup etti

Fransa 1. Futbol Ligi’nin (Ligue 1) 12. hafta karşılaşmasında Monaco, konuk ettiği Guingamp’ı 6-0 yendi.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın rakiplerinden Monaco, ligin 12. haftasında II. Louis Stadı’nda Guingamp’ı ağırladı.
16

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Monaco, 10. dakikada Guido Carrillo, 27. dakikada Adama Traore, 36. dakikada Keita Balde ve 45. dakikada penaltıdan Fabinho’nun golleriyle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.
İkinci yarıda da oyunu kontrolü altına tutan Monaco, 75. dakikada Traore, 78. dakikada da Carrillo’nun ağları sarsmasıyla farkı artırarak mücadeleden 6-0 galip ayrıldı.
Monaco, bu galibiyetle puanını 28’e çıkararak haftayı ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Guingamp ise 14 puanla 13’üncü sıraya geriledi.

Fotomaç
17 Beşiktaş’tan taraftarına uyarı
Beşiktaş’tan taraftarına uyarı

Beşiktaş Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Leipzig ile 6 Aralık’ta deplasmanda oynayacağı karşılaşma için taraftarlarının stada gelmemesi çağrısında bulundu.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Fransızca ve Almanca dillerinden yapılan açıklamada, "Leipzig ile 6 Aralık’ta deplasmanda oynayacağımız Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçımızı izlemek için taraftarlarımızın herhangi bir organizasyon yapmamasını rica ederiz. Yönetim kurulumuzun aldığı kararla deplasman maçlarımıza taraftarlarımız götürülmeyecektir. Gurbetçi vatandaşlarımızın da ceza alma ihtimalimizi düşünerek RB Arena’ya gitmemelerini önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.
18

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Olympique Lyon ile deplasmanda oynadığı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşması öncesi statta yaşanan taraftar olayları nedeniyle ertelemeli ceza almıştı. UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, siyah-beyazlı kulübe 2 yıl içerisinde bu tür olayların tekrar yaşanması durumunda Avrupa kupalarından bir yıl men cezası verileceğini açıklamıştı.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...