UEFA'nın cezası sonrası A Spor canlı yayında sert tepki: 'Bu rezillik' - Beşiktaş Haberleri

UEFA Disiplin Kurulu'ndan Lyon - Beşiktaş maçında yaşanan olayların ardından verilen cezaya spor basınından büyük tepkiler var. 

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon - Beşiktaş maçında çıkan olayların ardından Disiplin Kurulu'nun Lyon ve Beşiktaş'a 2 yıl ertelemeli olarak 1 yıl Avrupa'dan men cezası vermesine Türk spor kamuoyundan büyük tepki var.


UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği cezaya Türk spor kamuoyundan sert tepkiler


UEFA Disiplin Kurulu'nun cezayı açıklamasının ardından A Spor'da Serkan Korkmaz, bu cezanın skandal bir karar olduğunu ve içine sindiremediğini söyledi. Serkan Korkmaz'ın yorumları şu şekilde:

"Üzücü ve şaşırtıcı bir karar. Beşiktaş'a yapılan büyük bir haksızlık. 3. bir kişi gibi düşünelim. Bir Belçikalıyı düşünelim. Maçı canlı izleyen genç bir delikanlıya diyorsunuz ki, iki kulübe de aynı ceza verildi. Kiev'deki olaylar nedeniyle Beşiktaş'ın cezası katlamalıymış. O zaman ben de soruyorum. Neden maçlarda ev sahibi kavramı diye bir şey var? Beşiktaş'ın sahasında böyle olaylar yaşanmadı hiç."

"ORTADA CİDDİ BİR ADALETSİZLİK VAR"

"Kimin tarafından yapıldığı belirlenmeyen bu şaibeli olayların ardından Lyon'la Beşiktaş'a aynı ceza verilmesi büyük bir haksızlık. Hemen spordaki en yetkili merceler, UEFA nezdinde gerekenleri yapacaktır. Ben Tahkim'den olumlu sonuç bekliyorum. Ortada ciddi bir adaletsizlik var. Doğrusunu söylemek gerekirse içime sindiremiyorum. Bu kadar kritik bir maç öncesi bu karar gerçekten akıl almaz."

"BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI KOZ VERMEYECEKTİR"

"Ben akil Beşiktaş taraftarlarının Perşembe akşamı UEFA'ya koz vermeyeceklerini, en iyi şekilde takımlarını destekleyeceklerini düşünüyorum. Ev sahibi taraftarının yapması ne gerekiyorsa, en iyisini Beşiktaş taraftarı yapacaktır. Ancak provakatör ve şuursuzlara da dikkat edelim."

"UEFA BU KARARIN ALTINDA EZİLİR"

"Lyon'a verilen ceza. Hukuken baktığımızda Beşiktaş'ı 1 yıl men etmeye layık görmüşler. Bu kadar kolay mı ya! Hakikaten akli dengesi yerinde olmayan birisi yarın öbürgün sahaya bozuk para attı, aman da hakemin omzuna çarptı. Buyur! Böyle bir rezillik var mı? Kimse kusura bakmasın. UEFA bu kararın altında ezilir. Burada büyük bir haksızlığa maruz kaldı Beşiktaş. Bizler de Türk spor kamuoyu olarak, TFF, medya, akiller, duayenler ve aynı zamanda önde gelen isimler ve herkes, ülkemizin en üst kesimdeki insanları Beşiktaş'ın arkasında olmalı. Olacaklardır da. Bundan zerre şüphemiz yok. Ben UEFA'ya hiç yakıştıramadım. bu kararı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri