Tümer Metin ve Metin Tekin'den 4-3'lük Trabzonspor - Beşiktaş maçı sonrası flaş yorumlar

Beşiktaş'ın, Trabzonspor'u deplasmanda 4-3 mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı yorumlar yapıldı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 27. haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'u 4-3 mağlup etti. Muhteşem gollerin atıldığı ve siyah beyazlıların 90+'da Atiba'nın kafa vuruşuyla attığı golle kazandığı maçın ardından beIN Sports yorumcularından Tümer Metin'den karşılaşma sonrasında çarpıcı yorumlar geldi.

Trabzonspor 3-4 Beşiktaş maç sonu Tümer Metin'in yorumları


Beşiktaş'ın, Trabzonspor'u 4-3 mağlup ettiği maçın ardından beIN Sports yorumcusu Tümer Metin bu futbol ziyaetini şöyle özetledi:

"Maçı seyrederken ayrı heyecan yaşadık. Özeti izlerken ayrı heyecan. Maçın özetini izlerken bile o heyecanı tekrar yaşadım, maçın içine girdim. Gerçekten muhteşem bir akşamdı. Kaybedeni olmayan bir maçtı. Tabi ki Beşiktaş müthiş bir geri dönüşe imza atarak kazandı ama iki takımı da tebrik etmek gerekiyor."

METİN TEKİN: "HATALAR DEĞİL, KALİTELER BELİRLEDİ"

Metin Tekin ise 4-3'lük Trabzonspor - Beşiktaş maçı hakkında, "Yüksek skorlu maçlarda genelde hatalardan dolayı goller olur. Ancak bu maçta öyle değildi. Tamamen kaliteli goller izledik. Kaliteli hücumlar ve kaliteli ayaklar sahne aldı. Gerçekten muhteşemdi."

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri