Beşiktaş, Vagner Love transferini bitirdi! Anlaşmadaki detay

FutbolArena - Beşiktaş Transfer gündeminde hareketli saatler! Bir süredir Alanyaspor yönetimiyle Vagner Love’un transferi için görüşmelerini sürdüren siyah beyazlılar sonunda anlaşmaya vardı. 

1
Cenk Tosun’un Everton’a transferinin ardından golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Cyle Larin’i uzun vadeli bir yatırım olarak gördüğü için bir forvet transferi daha yapmayı planlıyordu.
2
Uzun süredir Londra’da birçok önemli futbolcunun menajeriyle görüşme kaydeden Fikret Orman, burada fiyat konusunda anlaşma sağlayamayınca rotayı Vagner Love’a çevirdi. 
3 VAGNER LOVE BEŞİKTAŞ’TA!
VAGNER LOVE BEŞİKTAŞ’TA!
beIN Sports’un haberine göre, Beşiktaş yönetimi Alanyaspor yönetimiyle Vagner Love’un transferi konusunda anlaşmaya vardı. 
4
Beşiktaş ile Alanyaspor yönetimi arasında yapılan pazarlıklar neticesinde Alanyaspor kulübü son olarak 4 milyon euro talep etmişti. Beşiktaş ise 3 milyon + Mustafa Pektemek’i önerirken, tarafların sadece bonservis fiyatı hususunda anlaştığı öğrenildi. ​​​​​​​
5 FLAMENGO İKNA EDEMEDİ
FLAMENGO İKNA EDEMEDİ
Beşiktaş’tan önce Brezilya Serie A takımlarından Flamengo’nun transfer etmek istediği Vagner Love için Brezilya kulübü avukat Diogo Souza’yı Türkiye’ye göndermişti.
6
​​​​​​Ancak Diogo Souza ile Alanyaspor yönetimi arasında yapılan görüşmeler sonucunda kiralık ve bonservis konusunda anlaşma sağlanamamıştı. Bu gelişmelerin ardından Flamengo kulübü Vagner Love defterini kapatttı. 

Futbolarena anasayfasından devam...