Tolga Zengin'e West Bromwich transferi kancası

Beşiktaş'ın Brezilyalı kaleci Fabri'nin arkasında yedek bekleyen tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin'e İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich talip oldu.

FutbolArena - Beşiktaş'ın Brezilyalı kaleci Fabri'nin arkasında bekleyen ve Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig mücadelesinde göstermiş olduğu performans nedeni ile büyük alkış alan Tolga Zengin'e West Bromwich transferi kancası. Beşiktaş Transfer haberleri FutbolArena'da.


Tolga Zengin West Bromwich'e mı transfer oluyor?


Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin'e İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich takımı talip oldu. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş'a İngiltere'den bir sürpriz teklif daha geldi. İngiliz TalkSport radyosu bir süredir Diego Lopez'in peşinde olan West Bromwich'in bu kez de Tolga Zengin'i istediğini iddia etti.

LEİPZİG MAÇINDA HAYRAN KALDILAR

İngiliz kulübünün yetkililerinin Beşiktaş'ın Leipzig ile oynadığı maçta Tolga'yı izlediği ve hayran kaldığı vurgulandı. West Bromwich'in kısa süre içinde Tolga için Beşiktaş'a resmi bir teklif yapacağı da ifade edildi.


Leipzig - Beşiktaş maçında Tolga Zengin'in yaptığı kurtarışlar


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde grupta oynanan son Leipzig maçında kaleci Tolga Zengin'e şans verdi. Maç öncesi ısınma esnasında topun yüzüne gelmesiyle talihsiz bir an yaşayan ve hafif bir sakatlık geçiren tecrübeli kaleci, müsabakada ise tarihi bir performans ortaya koydu. Maçın 62. dakikasına kadar 8 kurtarış yapan Tolga Zengin, 5 net pozisyonda Leipzig forvetlerine geçit vermedi. Tecrübeli file bekçisi maçın diğer bölümlerinde de başarılı performansını sürdürerek tam 10 kurtarış yaptı.



Siyah Beyazlı takımla ilgili Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri