Quaresma, Süper Lig'in tozunu attırdı! Tek başına solladı
FutbolArena - Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Spor Toto Süper Lig’de sahne alan dev derbide Fenerbahçe’ye 2 gol atarak yıldızlaştı.
1

1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanan Beşiktaş, gollerin yanı sıra Quaresma’nın ortalarıyla da hücumda etkili oldu.
2

Opta’nın rakamlarına göre Ricardo Quaresma bu sezon Beşiktaş formasıyla 88 isabetli orta açarak bu alanda 3 Süper Lig takımını tek başına geride bıraktı.
3

Süper Lig’in 2017-18 döneminde en az isabetli orta yapan takım Konyaspor olurken, toplamda 70 kez hedefi tutturabildi.
4

Konyaspor’u 75 isabetli orta ile Göztepe izledi. Ricardo Quaresma’nın son olarak geçtiği takım ise 81 isabetli ortada kalan Bursaspor oldu.
5

Beşiktaş adına bu sezon Süper Lig’de çıktığı 22 maçta 3 gol atan Portekizli yıldız, isabetli ortalarından ise 9 asist üretti.
6

23. haftada 9 asiste ulaşan Ricardo Quaresma, geçen sezon ise 29 maçta 16 gol pası vermişti.