Talisca'nın Beşiktaş - Göztepe maçında attığı golü (İZLE)

Anderson Talisca'dan Göztepe'ye muhteşem kafa golü. Anderson Talisca attığı kafa golü ile Beşiktaş'ı Göztepe karşısında 1-0 öne geçiren isim oldu. Anderson Talisca'nın Göztepe'ye attığı gol için haberimize göz atın.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesi kapsamında ligin flaş ekiplerinden Göztepe'yi sahasında ağırladı. Son haftaların formda yıldızı Brezilyalı Anderson Talisca, Beşiktaş'ı Göztepe karşısında 1-0 öne geçirdi.


Anderson Talisca'nın Göztepe'ye attığı kafa golünü İZLE


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesi kapsamında Göztepe karşısında Vodafone Park'ta 3 puan mücadelesine girdi. Siyah beyazlı takım mücadeleye etkili başlarken 2018 yılının formda isimlerinin başında gelen Anderson Talisca attığı muhteşem gol ile Beşiktaş'ı Göztepe karşısında öne geçirdi.

Anderson Talisca bu sezon Süper Lig'de 12. golünü atarken, toplamda 18. golünü attı. Brezilyalı futbolcu ayrıca bu sezon Süper Lig'de en fazla golü atan da isim.


Anderson Talisca'nın Beşiktaş golleri


Brezilyalı futbolcu bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 27 maçta 12 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki genç futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde de oynadığı 8 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı. Talisca, Türkiye Kupası'nda da 5 maçta görev aldı ve 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Talisca bu sezon toplamda 39 resmi maçta 17 gol, 4 asistle oynadı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri