Steve Mounie kimdir? İşte Beşiktaş'ın görüştüğü forvet

İngiltere'ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Steve Mounie'nin kiralık transferi için görüşmelere başladı. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. İngiltere'ye giden Başkan Fikret Orman, Huddersfield'da forma giyen Steve Mounie'nin kiralık transferi için girişimlere başladı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş taraftarları Steve Mounie kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. Steve Mounie hakkındaki bilgilere haberimizin devamından yanıt alabilirsiniz.


Beşiktaş Transfer Haberleri: Beşiktaş'ta Steve Mounie transfer haberleri


Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın sakatlığından dolayı forvet hattına alternatif bir isim arayan yönetim, İngiltere'de Huddersfield forması giyen Steve Mounie için girişimlere başladı. TRT Spor'un haberine göre İngiltere'ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ali Naibi bu transferi bitirmeye çalışıyor.


Steve Mounie kimdir?


2017 yılında Montpellier'den Huddersfield'a transfer olan Steve Mounie kariyerinde daha önce Nimes ve Montpellier takımlarında forma giydi. 24 yaşındaki Steve Mounie, forvet mevkinde görev yapıyor. Steve Mounie 24 yaşında ve 1.90 boyunda. Steve Mounie geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 31 maçta 2 gol attı ve 3 asist yaptı. Steve Mounie'nin kulübüyle kontratı 2021'e kadar devam ediyor.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri