Spor Yazarı Oku: Ali Ece: 'İlk yarıda Beşiktaş'ın en iyisi kaleci Karius'tu'

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı Ali Ece, Fanatik'teki köşesinde değerlendirdi. Spor yazarlarının yazıları FutbolArena'da

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaştı. Karşılaşma 1-1 berabere bitti. Ali Ece, Bursaspor - Beşiktaş karşılaşmasını köşesinde değerlendirdi.

Beşiktaş'ın oyun açısından hayal kırıklığı yarattığını belirten Ali Ece, ilk yarıda sahanın en iyisinin Loris Karius olduğunu belirtti.

Spor Yazarı Oku: Ali Ece'nin bugünkü yazısı (3 Eylül Pazartesi)


"Beşiktaş yine oyun açısından hayal kırıklığı yaratan bir ilk 45 dakika oynadı. Bunun sebebi yine orta sahadaki kimya bozukluğuydu. Zemin de bozuktu ama Beşiktaş orta sahası daha da bozuktu ilk yarıda. Gökhan Gönül de oldukça kötü bir ilk 45 oynadı. İlk yarıda Beşiktaş'ın en iyisi kaleci Karius'tu.

Beşiktaş ilk etkili organize atağını 2. yarıda geliştirdi. Onda da golü buldu. Oğuzhan'ın oyununun düzeldiği ölçüde Beşiktaş'ın 2. yarıdaki oyunu da iyileşti. Ezbere ortadan çok bakarak görerek araştırarak oynamaya çalıştı. Ancak bu kez de yorucu fikstürün kaçınılmaz sonucu olarak fizik kondisyonu yetmedi.

Cüneyt Çakır'ın fizik kondisyon, form seviyesi de Dünya Kupası esnasındaki elit seviyesinde değil.

Belki Pepe ve diğerleri Sakho karşısındaki hatayı tekrarlamazlar. Ancak Larin doğru kararın gol için püf noktası olduğunu anlayana kadar daha çok pozisyon ve puan heba olabilir."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri