Son Dakika Beşiktaş Haberleri (6 Şubat 2020)

FutbolArena - Beşiktaş haberleriyle ilgili öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik. 

1 BOATENG TRANSFERİNDE SÜRPRİZ GELİŞME
BOATENG TRANSFERİNDE SÜRPRİZ GELİŞME
Beşiktaş, Kevin Prince Boateng’i kadrosuna kattı. Kevin Prince Boateng, transferinde sürpriz bir ismin katkısı olduğu ortaya çıktı. Fikret Orman’ın daha istifa edeceği bile gündemde olmadığı dönemde Beşiktaş’ta başkanlık yarışı olacağı iddiası gündeme gelmişti. O dönemde adaylar arasına Yıldırım Demirören’le Ethem Sancak adı yazılmıştı. Seçim döneminde Ethem Sancak adaylığını da koymadı, ne Serdal Adalı’nın ne de Ahmet Nur Çebi’nin listelerinde yer almadı.

Ancak Ethem Sancak’ın Ahmet Nur Çebi başkan seçildikten sonra Beşiktaş yönetimine özellikle maddi anlamda büyük destek verdiği bildirildi. Ethem Sancak’ın özellikle nakit sıkıntısı çekilen dönemde Kevin Prince Boateng’in transferine bizzat mali kaynak yarattığı, elini taşın altına soktuğu gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor
2 BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ HAREKETE GEÇTİ
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ HAREKETE GEÇTİ
Beşiktaş, bir yandan maddi sıkıntılarla uğraşırken bir yandan da yeni projeleri hayata geçirmek için çalışmalar yapıyor. Beşiktaş yönetiminin son projesine 3 milyon taraftarın destek olması bekleniyor.

Dijital Taraftar Projesi kapsamında ortaya çıkarılan Dijital Taraftar İstasyonları üzerindeki modüller sayesinde depolanan veriler, mobil uygulamaya geçiş yapacak.

Taraftarlar cep telefonları üzerinden Vodafone Park’ın kamera ile sürekli kaydedilen görüntülerine ve kulübe ait verilere sürekli ulaşıp kontrol edebilecek. Bu sayede taraftarlar nerede olursa olsun; kulüplerine (sadece futbol değil) ilişkin gelişmeleri ve anlık bildirimleri gözden kaçırmamış olacaklar.
İnteraktif olacak sistem sayesinde Beşiktaş taraftarı pek çok konuda fikirlerini Dijital Taraftar Projesi üzerinden, başkana, yönetime, teknik direktöre, futbolculara hatta diğer taraftarlara da aktarabilecek.

Kaynak: Fotospor
3 AHMET NUR ÇEBİ REST ÇEKTİ
AHMET NUR ÇEBİ REST ÇEKTİ
Beşiktaş, Bankalar Birliği anlaşmasını revize etmek istiyor. Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi yönetimi Fikret Orman döneminde Bankalar Birliği ile imzalanan yapılandırma anlaşmasının revize edilmesi için harekete geçti...

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi geçen hafta yapılandırma anlaşmasının amiral gemisi Ziraat Bankası’nın üst yönetimi ile bir toplantı yaptı. Bu toplantıda kendilerine, ’’bu şartlarda siz paranızı alamazsınız. Biz de parayı ödeyemeyiz’’ dedi. Anlaşmanın kesinlikle revize edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Anlaşmanın revize edilerek 2 yıl geri ödemesiz 10 yıllık bir ödeme planı sunulması durumunda en azından Bankalar Birliği’nin yatırımının da "ölü yatırım" olmamasını sağlayacaklarını anlattı.

Başkan Ahmet Nur Çebi gelirlerin nasıl artırılacağını, gelir artırma sayesinde kulübün ulaşabileceği noktayı gösterdi. Ayrıca ödeme planını da ay ay hatta gün gün sundu. 2 yıllık geri ödemesiz 10 yıllık plan sonrasında 3’üncü yıl sonunda ayağa kalkabileceklerinden bahsetti. Ahmet Nur Çebi, Ziraat Bankası’nın üst düzey yöneticilerinin katıldığı toplantıda eğer anlaşma kendilerinin istediği gibi revize edilmezse tek taraflı fesih için çalışma yapacaklarını ekledi.

Kaynak: Fotospor
4 VODAFONE PARK KAPASİTESİ GENİŞLETİLİYOR
VODAFONE PARK KAPASİTESİ GENİŞLETİLİYOR
41 bin 903 kişi kapasiteye sahip Vodafone Park’ta kuzey tarafında bulunan kale arkası koltuklarda yeni formül geliştirdi. Yeni açık diye anılan bu bölümdeki koltukların katlı bir şekilde sabitleneceği ve taraftarın ayakta durarak takımlarına destek olacağı belirtildi. Böylece kapasite 45 bine çıkarılacak. (Sabah)

5 SERGEN YALÇIN’IN İMZA TÖRENİNDE YAŞANANLAR ORTAYA ÇIKTI
SERGEN YALÇIN’IN İMZA TÖRENİNDE YAŞANANLAR ORTAYA ÇIKTI
Beşiktaş’ın Sergen Yalçın’ı takımın başına getirdiği gün yaşanan gelişmeler yeni ortaya çıktı. İmza için kulübe tek başına gelen Sergen Yalçın, Başkan Çebi’ye, "Sözleşme hazırsa imzalayalım başkanım" dedi. Ancak Çebi avukatlar geldikten sonra imzanın atılacağı cevabını verdi.

SANA 6 MİLYON TL ÖDEYEBİLİRİZ

Çebi’nin bu cevabından sonra Yalçın, "Ne avukatı başkan cinayet mi var" yanıtını verdi. Çebi de "Seninle para konuşmadık. Sana 6 milyon TL ödeyebiliriz. Razı mısın" diye konuştu.

YAPMAMIZ GEREKEN ÇOK ŞEY VAR

Başkanın para konusunu açması üzerine Yalçın bu kez, "Sevgili başkanım oraya istediğiniz rakamı yazın. Bir an önce işimizin başına geçelim. Yapmamız gereken çok iş var" ifadesini kullandı.

SERGEN BOŞUNA EFSANE OLMAMIŞ

Yalçın avukatlar geldikten sonra sözleşmeyi bile okumadan imzaladı. Çebi, Sergen Yalçın’ın gitmesinin ardından yöneticilere dönerek, "Sergen boşuna efsane olmamış" sözünü sarfetti.

FANATİK
6 SERGEN YALÇIN’IN İDMANLARI BAYILTIYOR
SERGEN YALÇIN’IN İDMANLARI BAYILTIYOR
Aytemiz Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca, geçtiğimiz aylarda FutbolArena’ya verdiği özel röportajda Sergen Yalçın’ın idmanlarının ağır geçtiğini vurgulayarak şunları söylemişti: "Belki de çalıştığım en ağır idmanları olan hocadır. Bir gün o kadar ağır idman yaptırdı ki bir arkadaşımız kusmuştu. Ama bana inanılmaz şeyler katmıştır. Üstümde emeği büyüktür."

Kaynak: Akşam
7 SERGEN YALÇIN KÖK SÖKTÜRÜYOR
SERGEN YALÇIN KÖK SÖKTÜRÜYOR
Hafta boyunca kondisyoner Stefano Marrone’nin metotlarıyla futbolcuları zorlayan tecrübeli çalıştırıcı, daha önce Aytemiz Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor’da da aynı uygulamalarla fizik gücü yüksek takımlar oluşturmayı başarmıştı.(Sabah)

8 ’’BEŞİKTAŞ’TA MUTSUZDUM’’
’’BEŞİKTAŞ’TA MUTSUZDUM’’
Beşiktaş’ın Feyenoord’a kiraladığı ve gittiği günden beri siyah-beyazlı takımı kötüleyen Oğuzhan Özyakup, yine taraftarları kızdıracak bir açıklama yaptı.

27 yaşındaki futbolcu kulüp televizyonuna şöyle konuştu: "Beşiktaş bence Türkiye’nin Feyenoord’u. Üst üste iki şampiyonluğumuzdan önce uzun süre şampiyon olamamıştık. Beşiktaş; Galatasaray ve Fenerbahçe’den daha az şampiyonluk sayısına sahip. Beşiktaş’ta 7 yıl oynadım. Bu neredeyse imkânsız bir şey. Eğer kulüpte işler kötü giderse, oklar ilk olarak sana dönüyor. Taraftarlar seni ıslıklamaya başlıyor. Mantıklı gibi ama ben adil olmadığını düşündüm. Aylarca maaş alamadım çünkü ödeyemiyorlardı. Ancak en sadık taraftar Beşiktaş’ta." (Sabah)
9 SERGEN YALÇIN LUİS SUAREZ’İNİ BULDU
SERGEN YALÇIN LUİS SUAREZ’İNİ BULDU
Sergen Yalçın fırtına gibi girdi… 22 bin taraftar kendini karşıladı. İlk maçta deplasmandan 2-1’lik galibiyet geldi. Ljajic başta olmak üzere pek çok oyuncu hayata geri döndü. İdmanlara neşe eğlence geldi. Ancak Sergen bunların yanı sıra Beşiktaş’a bir de "oyuncu izleme listesi" getirdi.

Futbolculuğu döneminde, "başkasının oynadığı maçı ne izleyeceğim" diyerek Dünya Kupası maçlarına bile gözlerini kapatan Sergen’in teknik direktör olduktan sonra U-17 maçlarını bile izlediği ortaya çıktı. Yönetimin önüne koyduğu oyuncu izleme listesinde yer alan bazı isimler dikkat çekti.

Orta Amerika ülkelerinden Saprissa’da forma giyen 2002 doğumlu Manfred Ugalde’nin ismini "öncelik" listesine yazan Sergen’in düştüğü, "25 Mayıs’ta 18 yaşında olacak. Elimizi çabuk tutar özellikle Hollanda takımlarına kaptırmazsak büyük iş yaparız. Luiz Suarez’e benzeyen bir oyuncu" not dikkat çekti.

Sergen’in 1.71 boyundaki santrforu defalarca izlediği özellikle kendi yaş gruplarında oynadığı turnuvaların maçlarını tekrar tekrar takip ortaya çıktı

FANATİK

Futbolarena anasayfasından devam...